DIY EYELINER, BLUSH, NEGLELAK OG LÆBEPOMADE

MIN LILLE HEMMELIGHED

 

nellenoell nelle noel ferie rejse bali nelle tanker

Om kun to dage sidder jeg i et fly på vej langt, langt væk.

Og jeg glæder mig – som en gal! Jeg har brugt weekenden på at finde sommertøjet frem, vaske, pakke og gøre det meste klart til turen (okay jeg er faktisk 100% klar).

Man skal have været en meget, meget skarp læser for at have spottet, det lille stykke i forrige indlæg hvor jeg pippede noget om at jeg snart skulle på ferie. Når det kommer til ferier, er jeg nemlig hende dér, den lidt forsigtige, nogen ville måske kalde det neurotisk, der altid tror at noget går galt, så jeg ikke kommer af sted alligevel. Hvem ved, mit pas kunne jo godt lige pludselig udløbe selvom det først har udløbsdato om 10 år, men så kunne jeg jo også godt nå at falde og brække begge ben og ende i en kørestol og så er det slet ikke plads til en kørestol på flyet? Eller måske jeg glemmer min kuffert og først ser i lufthavnen at jeg har glemt den og ikke når tilbage inden afgang?!?!  Den slags ting sker vel tit??!?

Men nu vi er så tæt på afrejse og jeg heldigvis har Hr. T under armen, til at sikre at jeg kommer helskindet frem, tør jeg alligevel godt dele ”min lille hemmelighed” med jer. Jeg er trods alt af sted i 14 dage, muligvis uden internet nogle af dagene, hvilket godt kunne påvirke min aktivitet her på bloggen. Så bare rolig venner, ikke blive bekymret! Jeg ligger formentlig bare på Bali med en cocktail i hver hånd, på en strand og kigger ud over vandet, solnedgangen og solopgangen – forhåbentlig hele dagen. Det satser jeg i hvert fald på;)

 

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DIY EYELINER, BLUSH, NEGLELAK OG LÆBEPOMADE