DIY BUDGET BEAUTY, DIREKTE FRA KØKKENET!

DIY EYELINER, BLUSH, NEGLELAK OG LÆBEPOMADE

Nellenoell DIY eyeliner læbepomade blush pigmenter pigment pigmenters muligheder hvordan bruger man pigmenterForleden fik jeg en mail med en forspørgsel på pigmenters funktion?? 

Altså, hvordan pigmenter fungerer, hvordan de kan bruges og til hvad. Et super godt spørgsmål, hvis man er den heldige ejer af forskellige farvede pigmenter:

Til dig der endnu ikke ved hvad en pigment er: “pigment” betyder = farve, kort fortalt. De kan købes hos forskellige brands, tror MAC er dem med det største udvalg i DK. Pigmentet købes enkeltvis, som en øjenskygge i pulver form, fås i alverdens farver med mere eller mindre pigment (farve) i sig:)

Fordelen ved pigmenter er, at de som sagt kommer i pulverform og derfor kan mikses i stort set alt, for at få en HELT ny funktion. Hvis det ikke helt giver mening endnu eller du er nysgerrig for at se hvordan den samme pigment kan bruges som eyeliner, blush, farvet læbepomade og neglelak – så se med her:

Har DU selv spørgsmål til hudpleje, makeup eller andet, du godt kunne tænke dig at få demonstreret så skriv endelig til mig på mail eller i kommentarfeltet. 🙂

Dulletip:

Som udgangspunkt bruges pigmenter som en øjenskygge, der er mere koncentreret i farven og derfor giver et mere markant look end regulær øjenskygge.

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DIY BUDGET BEAUTY, DIREKTE FRA KØKKENET!