STATUS OVER BALI

FERIETANKER

Nellenoell bali rejsefeber nelletanker feriestress ubud pease zadig & volterreDet er sjovt det dér med ferie..Hvor man kan sove længe, afstresse og lade op til at skulle tilbage på job. For de fleste kan den første uge tilbage på job, være hårdere end den sidst uge inden ferie. Og hvem lykkes det egentlig for, at kunne nå at slappe af på en uge eller to? Komme helt ned i gear og opnå en form for Zen version af dem selv? Er det en af de mange fordele ved at være mand, at de fleste mænd er bedre til at leve i nuet, slå hoved helt fra og tænke på ingenting for en stund?

Her på Bali er vi nu lidt over halvvejs igennem vores ferie, det er vanvittig lækkert, solrigt og oplevelsesrigt. Men egentlig også liiiidt hektisk. Der er vildt mange ting vi gerne vil nå at se, opleve og smage. Helst det hele på den halve tid – vi er nok ikke så heldige at kunne tage afsted igen foreløbig, så det er med at nå det mens tid er. Er det ikke altid sådan?

Jeg er ikke sikker..

Det gør måske heller ikke noget, for det er stadig fantastisk at være af sted og fylde hoved og tanker med ”noget andet”. Jeg må nok bare acceptere at jeg ikke kommer tilbage til København, fyldt med energi som forventet, måske mere fyldt med nye indtryk og oplevelser.

DÉT var så dagens nelle-tanker fra Ubud, som vi desuden forlader imorgen mod Canggu, hvilket jeg virkelig glæder mig til:)

Vi skrives ved

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

STATUS OVER BALI