Når kærligheden ikke er nok #2

Status fra Ama’r, badeværelseshelvede og en lille OCD

ama'r strand nelle noell I lørdags flyttede jeg til Ama’r, ikke permanent, kun midlertidigt (forhåbentligt).

Planen var at jeg skulle bo her de næste 14 dage mens mit badeværelse på Nørrebro blev renoveret. Efter planen skulle håndværkerne i gang i mandags, de nåede da også lige at afmontere toilet og bad samt ødelægge loftet (?!?) men så stoppede den også dér.

Badeværelset står stadig uberørt og intet er sket siden. For midt i det hele kom viceværterne og informerede om nye badeværelsesregler i foreningen. Regler jeg ikke anede noget om, hvorfor hele processen måtte stoppe og revurderes.

ARGH! Alt var planlagt og jeg var næsten 100% på at der var styr på alt, så kom det her. Det sgu da skide irriterende. Foruden det koster en mindre trillion at renovere badeværelse, trækker processen nu minimum en uge længere ud end forventet og jeg aner ikke hvornår de kan starte op igen. Så bliver man altså lidt træt indeni.

I mellemtiden er jeg heldig at kunne bo hos Theis, hvilket jeg selvfølgelig er enormt taknemmelig for. Kunne have være uheldig, at her ikke var plads og jeg i stedet var tvunget til at bo langt væk fra København eller i en veninden kælder, så er dette trods alt bedre. Men oveni alt det andet er det ærlig talt noget ambivalent det hele.

Det er måske LIGE lovligt meget at skulle håndtere på den gang. Plus min mindre OCD virkelig får sig et knæk nu hvor alle mine hverdagsrutiner er ikke eksisterende og hele mit arbejdsliv – på Nørrebro. Jeg kunne, set i retrospekt, måske godt have planlagt det hele lidt bedre, men man ved jo aldrig hvad der sker og uanset, havde jeg ikke kunne planlægge de nye regler fra andelsforeningen. Dem havde de ikke lige tænkt jeg skulle have besked om FØR håndværkerne kom.. ..

Nå, men alt dette betyder desværre at jeg, indtil der er mere styr over situationen, halter lidt (Læs: meget) bagefter på indlæg, billeder på IG og nærmest alt andet arbejdsrelateret – Beklager. Det er ikke optimalt det skal gå ud over arbejdet, men mit hoved er ikke 100% balanceret P.T. til at være kreativ og fokuseret. Forhåbentlig får jeg snart styr på det hele og er tilbage med fuld styrke. i mellemtiden håber jeg i bærer over med mig ;0)

Humøret fejler heldigvis intet!

Rigtig god dag

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Når kærligheden ikke er nok #2