Den ultimative guide til den perfekte makeup base.

6 tips til rynker og forbyggelse

anti-age-front-nelle-noellOrdet ANTI-AGE, kender vi vist alle – eller har i hvert fald hørt om. Et ord der slet ikke er til at komme uden om, især ikke hvis du er passeret slut 20’erne. Et udtryk, der har til formål at beskrive en anti-age-effekt på huden.

gave-nelle

Lad mig gøre det meget kort, enkelt og præcist, så der ikke sås nogen tvivl fremover: Intet anti-age produkt, vil nogensinde kunne stoppe, eller ændre, den naturlige aldringsproces i huden!

Heldigvis er der dog produkter, der kan hjælpe dig noget af vejen og nogle af dem får du lige her:
Daglig pleje
De daglige faste rutiner, er det vigtigste når vi taler om hudforbedring. Sørg derfor for at alliere dig med gode plejende produkter, hver dag. Ingredienser der virker hudforbedrende er: Antioxidanter (E, C, Q10 vitamin), fugtmagneter( hyaluronsyre, glycerin, carbamid), frugtsyrer, niacinamid (B3 vitamin) og EGF (vækstfaktorer). 

Jeg anbefaler: 30 Day Treatment fra Bioeffect , 3×5 ml, 1850 kr. De er VILDT dyre, men pengene værd. Spashop fratrækker 10% af prisen, hvis man bliver medlem. Magasin har et par gange om året “Goodiedays” hvor man nogle gange kan være heldig at spare 20%. Begge bruger jeg selv, for at spare penge. Jeg tjener intet på at anbefale disse. Age-reapair Moisturiser fra Grown Alchemist, 40 ml. 675 kr. / Anti-ageing face oil fra Green People, 30 ml. 100 kr.
SPF.
Solfiltre UVB/UVA i dagcreme, især om sommeren er alfa omega! Huden ældes hurtigere, bliver rynket, tør og genstridig (læder huds-agtig) uden. Så HUSK SPF.

Jeg anbefaler: Purely Professional Sun Lotion, 150 ml, 175 kr.

roller_nelle-noell

Ruller (skin-needling)
Måske har du allerede hørt om disse ?rullere?, de er mildest talt geniale! Man ruller huden, med mikronåle, der laver små mikrohuller ned i huden. Derved sendes der et signal til cellerne, om at der er sket en skade, og den akut skal reparere sig selv. Rulleren bruges derved, som et værktøj til at optimeres hudens gendannelse, stimulere kollagen produktion, udglatter rynker samt hjælper til reduktion af ar og strækmærker.

Jeg anbefaler: Swiss Clinic, Skin Roller – længde 0,5

A-vitamin
Dette vitamin er et af de vigtigste i feltet, når det gælder hud forbedring. Da det er enorm kraftfuldt, og er i stand til at påvirke hudcellernes opførsel. A-vitamin øger mængden af kollagen i huden, og kan derfor virke udglattende på huden. Ud over det, kan vitaminet mindske pore-forstørrelse og lysne pigmentforandringer. Det er bedst at anvende om aftenen, da huden bliver lysfølsom bagefter. Er super godt at bruge efter man har “rullet” huden, da det optimer processen.

Jeg anbefaler: Beauté Pacifique Clinical Super3 Booster, 50 ml, 720 kr.

soevn

Søvn
Søvn er vigtig for en velfungerende krop og sind, i alle henseender. Kræv derfor din søvn, hver nat. Helst fra kl. 22 og 7-8 timer frem. Søvnen er med til at stabilisere vores hormonsystem som er afgørende for en flot og sund hud, samt alle kroppens andre mekanismer, der sørger for at vi optager vitaminer og næringsstoffer. 

Dulletip
Altid, når vi taler om huden og hud forbedring, er den bedste vej at starte indefra: A, C, E vitamin, er med til at styrke kredsløbet, bindevæv og immunforsvaret. Omega-3 er essentielt for en masse af kroppens funktioner, især huden. Den kan næsten afhjælpe alle hudgener, da den smører huden indefra, booster hudens celler og mindsker betændelsestilstande. OG som altid, drik masser af vand!  😎 

Jeg anbefaler: Wrinkles Away, 60 stk. 363,68 kr.

Kærligst
N

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et/flere produkter, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om emnet blot en lyst om at viderbringe gode tips.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den ultimative guide til den perfekte makeup base.