Dem jeg altid vender tilbage til- blush

Ekspertens råd om selvbruner

ekspertens egne tips om brug af selvbrunerFor et år siden var jeg heldig at interviewe den skønne Jules Heptonstall, der arbejder som ST. Tropez selvbruner ekspert og er en af verdens førende eksperter indenfor tanning. Han lever simpelthen af at “tanne” de kendte under modeugen og bag scenen, kendte som: Rita Ora, Lily Allen og mange flere, med andre ord: han kan alle de gode tips og ting at undgå indenfor tanning.

Da det (forhåbentlig) snart er tid til at gå med bare ben og hoppe i bikinien – ville jeg da lige gen-poste de to vigtigeste råd jeg fik dengang (velbekomme).

Læs også: Get the glow

Det er jo ingen hemmelighed, at det efterhånden er de færreste der har lyst til at ligger i solen og stege. Flere og flere hopper udenom solen og hjem for at smøre sig ind i selvbruner. En tendens der KUN er hudvenlige fordele ved, så længe man stadig husker at få D-vitamin. :0)

ekspertens egne tips til brug af selvbruner


Hvordan fordeler man bedst selvbruneren på kroppen, for at opnå et ensartet resultat?
Påfør selvbruneren i lange strøg, helst med en selvbruner handske, da det fordeler mængden bedre. Start nedefra og op, så har du hele tiden har overblik over hvor du har været. I ansigtet anbefaler jeg, at man blander lidt fugtighedscreme sammen med selvbruneren, så ansigtet toner lidt lysere end kroppen, det giver det mest naturlige resultat.

Hvordan opnår man den bedste holdbarhed af farven?

  • Sørg for, at drikke en masse vand for at holde kroppen hydreret, det binder farven bedre.
  • Brug creme på kroppen, helst en der er Aloe Vera baseret, det hjælper med at låse farven til huden og gør, at den fader pænere.
  • Når du bader, så afslut altid med koldt vand – det lukker porerne og hjælper til bedre holdbarhed.

Hvad gør man så når farven er ved at falme?

Der kan det være en god idé, at vaske kroppen med en MILD scrub, det er med til at ensarte farven igen.  
Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Dem jeg altid vender tilbage til- blush