GET THE GLOW!

SÅDAN FÅR DU DIN MAKEUP TIL AT HOLDE LÆNGERE – Primer

De 3 bedre primereBliver din makeup ligeså træt som dig i løbet af dagen? Sætter sig som små julegearlander på tværs af ansigtet, eller msåke den helt forsvinder? Så har jeg løsninger lige her: Den hedder Primer!Forestil dig at en primer fungerer ligesom en shapewear gør for din krop ? udjævner, udglatter, dækker og holder det hele på plads i løbet af dagen. Alt hvad du tager udover, bliver kun pænere. Du kan uden problemer danse hele natten, svede og spise til du revner, uden nogen ændringer på tøjet – det samme gør sig gældende med en primer! 

De fleste primere kan noget forskelligt og der findes uden tvivl også en til dit behov, uanset om du vil dække pigmentering, mattére huden, udjævne ar, eller bare have makeuppen til at holde bedre, vil en primer hjælpe dig igennem, og Nej den er hverken besværlig at lægge på huden eller tager lang tid. Du smører primeren oven på din dagcreme, ligesom du ville gøre med en hvilken som helst anden creme, og lægger derefter makeupbasen ovenpå ? That?s it! Det er et halvt minut godt givet ud, i stedet for at skulle touche makeuppen op, flere gange, i løbet af dagen.

Når du vælger en primer så start med at spørge dig selv, hvad du ønsker den skal hjælpe dig med? Den kan selvfølgelig ikke gøre dig yngre, slankere eller pænere men kan være en hjælp til at forfine det hele og måske gøre dig pænere i længere tid 🙂


Her er mine 3 favoritter

The Professional, 110 kr.

En oliefri primer der er designet til at minimere og udjævne store porer, samtidig med at den holder ekstra godt på makeuppen. Specielt god til den fedtede hud. Primer til fedtet hud

Prep + Prime Fortified Skin Enhancer, 240 kr.EN primer til ansigtet og pigmentforandringer

En primer med farve der udjævner hudtonen, udglatter og beskytter med SPF 35. Den kan bruges alene til at udjævne huden eller under makeuppen. Findes i fire forskellige farver til forskellige formål.

All Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray, 195 kr.Setting spray til holdbar makeup

Det her er faktisk slet ikke en primer, den udglatter og udjævner ikke huden, og bruges ikke under makeuppen, men i stedet ovenpå, til allersidst. MEN, det er den bedste nogensinde til at holde på makeuppen og derfor skulle den med på listen. Det er en fast del af mit makeupkit, når jeg arbejder og virker u-beklageligt, hele aftenen. Du sprayer den oven på din makeup til sidst og makeuppen holder hele dagen. MEGA god!

Dulletip: Ligesom disse primere til ansigtet findes der også primere til læberne, øjnene og brynene, specielt Magasin og Sephora har et kæmpe udvalg.

Kærligst

N

Skrevet på Chrichri.dk d. 8/8 2016

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

GET THE GLOW!