Billige naturprodukter fra 29-299 kr. Kan det virkelig passe?

Video-guide til de perfekte berry lips

Hvis jeg stod ved verdens ende og kun måtte vælge en dulleting at tage med mig i graven, ville det uden tvivl være en læbestift, Ikke at jeg nogensinde kommer i den situation, men alligevel. Overvejelserne har da været der. Bare hvis det nu var, at man gerne ville være helt fin “vampyr” agtig i kisten med is-blege hud – som jeg så allerede har fået nu, du ved albino’ish!!  – og berry lips.. Jeg kan umuligt være den eneste der har tænkt den tanke. Come on…

Det vigtigste for at NAILE det look er selvfølgelig at læbestiften holder hele aftenen og sidder LIGE i skabet.  Hvordan jeg gør kommer her, både på skrift og video. BAM!! 🙂

– Fugt altid læberne godt med en læbepomade 10 min. inden du starter, så dine læber er bløde men fedtet fra læbepomaden er tørret ind. Her kan jeg anbefale jer: Absolution Le Baume – Lip and dry skin balm, super god og 100 % naturligt #Musthave

Primer: Brug ALTID en primer, det er vitterligt det der gør forskellen, fra klovn – lækker vampyr! Hvilket du kan læse mere om i mit tidligere indlæg “It’s a crime not to prime“.

Læbeblyant: Er også med til at holde på farven, hvis du ønsker den som base, skal du vælge en i samme farve som din læbestift, du kan også gøre som på filmen og vælge en helt mørk for at gøre looket mere skarpt og ” ombre ish”, med den mørke yderst og lysere inderst. Til dette look har jeg valgt en øjenbryns-pen, da den blender godt og jeg elsker, at den er så lille og detaljeret at bruge, holdbarheden er dog tvivlsom.

Læbestiften: Jo mere tør den er i konsistensen, jo mere holdbar er den og omvendt. Vælg en farve der passer din hudtone og test dig frem. Jeg anbefaler at man bruger en kold tone (med blå undertone) om vinteren og varm (med rød undertone) om sommeren.

Afslutning: Jeg bruger altid en pudder eller concealer til at rette min læbekant, hvis jeg har tegnet udover, her fungere en skråpensel super godt!

IMG_5584

Dulletip:

Når jeg er helt færdig med overstående, stikker jeg en finger i munden og trækker ud. På den måde får jeg overskydende læbestift der kan ende på tænderne i løbet af aftenen, på fingeren i stedet. Ret godt tip, hvis jeg selv skal sige det 😉

Hvad er din yndlings læbestift?

Kærligst

Nelle

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Billige naturprodukter fra 29-299 kr. Kan det virkelig passe?