Nem, hurtig og vegansk koldskål

Ystad guide

ystad tur guide nelle noell saltsjobad spaSom du måske ved var jeg fornyligt en lille tur i Ystad. En tur der bød på god vegetarisk mad, spa, afslapning og dybe samtaler.

Sponsoreret

Turen var et samarbejde med Ystad Saltsjöbad, hvor jeg fik mulighed for at invitere Theis med på vores 2 års dag – altså en lille kæreste- tur!

Turen var fantastisk på godt og ondt, med plads til de tunge og lette snakke, roen til at nyde hinanden og reflektere lidt over det dér parforhold (Du kan læse lidt mere her). Omgivelserne kan man i hvert fald ikke sætte en finger på. Ystad Saltsjöbad er som en lille idyllisk oase af stilhed på jord.ystad tur guide nelle noell saltsjobad spa

Nu skal det måske også lige siges at vi fik et værelse med kæmpe vinduesparti ud mod havet, hvorfor alt derfra umuligt kan emme af andet end ro og idyl. Foruden de smukke værelser, spa og sommerhusstemning er hotellet placeret midt i smuk natur. Med få meter til en lille skov og en fin sti langs den smukke kyst.

ystad tur guide nelle noell saltsjobad spa ystad tur guide nelle noell saltsjobad spa

Kommer man så ind til Ystad by, minder det mest af alt om en lille provinsby med små smalle gader og de sødeste små huse med stråtag.

Til sammenligning minder stemningen og roen lidt om Dragør eller Flensborg, hvis du har været der?

Der er altså helt ro på, tid til, og absolut ingen stress. Perfekt til afslapning, koble af og nyde nuet også hvis du er alene.

ystad tur guide nelle noell saltsjobad spa

Hvis du en dag skulle besøge disse kanter, kan jeg anbefale dig at prøve den veganske cafe Helsa På Cafe. Ret mystisk navn, men skønt personale, med sjove hatte ;0), bestående af ældre kvinder (55 +) der laver mad med kærlighed. Her får du rustikt, ikke instagram venligt og god mad ;0)

ystad tur guide nelle noell saltsjobad spa

Cafeen ligger i en baggård, midt i byen og kan derfor være lidt svær at finde, men virkelig et besøg værd!

Det er så også det “eneste” jeg kan anbefale fra Ystad, her sker ikke det store hvorfor det altså kun er til dig der trænger til at komme ned i gear 🙂

Kærligst

N

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nem, hurtig og vegansk koldskål