Det er blevet forår på mit bord

Tre minutters guide til din hverdags makeup (med video)

 

Nelle noell hverdags makeup chrichri.sk skønhedsskribent makeupartist tips til hverdags makeuppen

Hverdags makeup er noget de fleste kvinder praktiserer på daglig basis. En makeup der gerne skal få en til at se lidt friskere ud, altså makeuppens svar på dobbelt shot latte. En makeup der er naturlig, indbydende og fremmer ens naturlige træk.

En hverdags makeup er derfor også en makeup der kan ændres og justeres hen af vejen. Så den ikke nødvendigvis er helt identisk, men altid nem og hurtig at lægge.

Men hvad nu hvis man sidder fast i samme rutine? Ikke tør springe ud i noget nyt, eller måske slet ikke ved hvad dette nye kunne være?  

Ja, så er det selvfølgelig lidt svært og også derfor jeg har lavet netop denne lille video. En simpel tre minutters video/guide over en af mine hverdags looks. For nogen kan det måske være et lille indspark i makeup rutinen, lidt inspiration, for andre alt for meget til hverdag, eller måske alt for lidt?

Dulletips: Alle produkterne der bliver brugt i videoen er beskrevet i boksen under videoen. Abonner gerne på kanalen hvis du kan lide videoen – så bliver jeg glad  🙂

Uanset hvad du måtte tage med fra videoen, håber jeg du føler den inspirerende. Jeg har valgt at fokusere på en makeup der tager under 10 minutter (nok ikke lige ved første forsøg), holder hele dagen og fremmer øjnene. Øjnene er for mig det vigtigste i mødet med verdenen, hvorfor det naturligt er mit fokus.

Lad mig også meget gerne høre om du har nogle gode makeup tips eller produkter du elsker at bruge til hverdag. Det er altid lækkert med “dulletips” og inspiration fra andre. Har du på nogen måde spørgsmål til videoen eller produkterne jeg bruger i denne video, eller andet er du altid velkommen til at skrive til min mail, i kommentarfeltet eller under videoen på Youtube). 

Kærligst

N

Samme video er produceret til Chrichir.dk d. 27/3 -17

2 kommentarer

 • Regitze

  Hej.
  Er det muligt at du kan linke til produkterne? Jeg kan ikke finde dem 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hej Regitze, Undskyld mit sene svar. Er der noget specifikt du gerne vil have link til, eller bare det hele? Det meste finder du hos Sephora eller Magasin. Men finder selvfølgelig gerne links til dig, hvis du stadig ønsker det. 🙂

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Det er blevet forår på mit bord