TUTORIAL TIL DE PERFEKTE NYTÅRS NEGLE

KOBBER SMOKEY EYE – VIDEO!

kobber eye kobber smokey øjne video tutorial makeup makeupartist Nelle noell

Om lidt er det nytårsaften, en aften mange glæder sig til. En aften der byder op til dans, palietter, kærlighed (måske bare for en aften) glimmer, kys, alkohol, kjole, glimmer (især på neglene), glitter OG selvfølgelig festmakeup. Det er netop dén aften, hvor man godt må gøre sig lidt ekstra bemærket!

Også derfor, er det netop NU jeg vælger at dele denne video med dig! Jeg kan ærligt sige at jeg faktisk har været ret meget i tvivl om den overhoved var egnet til cyperspace, hvor alt altid er syner perfekt!

Videoen blev filmet for sjovt, på telefonen, en (træt) tidlig lørdag morgen, hvor jeg ville lege med nogle efterårsfarver og ikke helt var sikker på hvad det skulle blive til. Teknikken, lyset og meget andet drillede (JA der er mange undskyldninger 😉 hvorfor jeg ikke har brugt videoen til noget – før nu!

Efter en del overvejelser, er jeg nemlig kommet frem til, at selvom man jeg er meget ærekær omkring ens mit fag, og derfor aldrig deler indlæg medmindre de, efter egen målestok, er perfekte. Skal man jeg MÅSKE ligggeee tage en “slapper” og acceptere at det godt kan inspirere uden nødvendigvis altid at være picture-perfect! 

Såå.. Her er den, en guide til kobber smokey eye -jeg håber (saftsuseme) du kan lide den og har du spørgsmål – spørger du selvfølgelig alt det du lyster!

Rettelse: Sidst nævnte Liquid Lipstick hedder ikke Simoen & Wulf men selvfølgelig: Simone Wulff i farven: West Hollywood Liquid Lipstick

Kærligst

N

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

TUTORIAL TIL DE PERFEKTE NYTÅRS NEGLE