Den gode uge i kærlighed

Det er blevet forår på mit bord

Forårsfornemmelser på mit skrivebord nelle noell

Der er kommet forårsfornemmelser på mit skrivebord, en særlig smuk en af slagsen. Der hvor vejret stadig er køligt, med frisk vind og hvor solen nogen gange titter blidt frem. En mild overgang fra forår til sommer, hvor alt begynder at spirer, der skabes nyt liv og hvor kroppen stille vågner fra sit vinterhi.

Det er en ret særlig tid på året også her, i mit lille beauty univers.

Ballet på neglene
Smukke nye farver fra Essies Gel couture serie ”Ballet Nudes”. Der samlet indeholder 6 forskellige forårsfarver, mine 4 favoritter er: perfect posture, hold the pose, lace me up og satin slipper (elsker navnene). Der alle  tre er lidt nude/sarte i farven og derfor går til det meste.

Forårsfornemmelser på mit skrivebord nelle noell

Skånsom for hud og miljø
Purely Professional face care serie, med serum, dag- og natcreme. En serie uden fri for silikone, parfume og parabener, med kun et minimum af ingredienser i hvert produkt, så huden er mindst muligt udsat og miljøet mindst muligt belastet.

Forårsfornemmelser på mit skrivebord nelle noell

Et magiske kys
Denne fine Frog Prince fra queen lipstick, er en læbestift i bestemt kommer til at se mere af. Lad jer ikke narre af førstehånds indtrykket, der for de fleste vil virke en smule skræmmende. Den grønne farve forvandles straks på læberne til den perfekte ”kyssefarve”- helt lys, sart rosa og helt naturlig. Ligesom i eventyret, hvor de levede lykkeligt til deres dages ende ;o)

Forårsfornemmelser på mit skrivebord nelle noell

Solskin på kinderne
Benefit har netop lanceret denne fine blush, der på mange måder er sol på æske. Farven er en fin sart peach med guld i, simpelthen SÅ smuk. En lille reminder om at solen er på vej med varme og duften af nyplukkede ferskner.

Forårsfornemmelser på mit skrivebord nelle noell

Panda drømme
Måske har du allerede set de fine pandaer fra Tony Moly? De gemmer på de fineste forårsnuancer, der både plejer med bambus-ekstrakt samtidig med at give læberne en intens smuk farve. Findes i 4 smukke farver.

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den gode uge i kærlighed