Hormonel balance - hvad kan du gøre?

Ystad Saltsjöbad Tips

Ystad Saltsjöbad guide For et par uger siden var jeg så heldig, at blive inviteret til Ystad Saltsjöbad på en lille spa tur.

ystad reklame

En super lækker overnatning lige ud til havet blide brus og fuldstændig stilhed. Sidst nævnte er faktisk, hvad jeg elsker allermeste med Ystad Saltsjöbad – at der er ro.

Spa afdelingen og de smukke omgivelser er selvfølgelig også medvirkende til en dejlig oplevelse, men for mig, er roen faktisk det vigtigste ved stedet.

ystad-udsigt

Det er mit andet visit på Ystad Saltsjöbad Og ligesom sidst følte jeg også denne gang tid til fordybelse og refleksioner på et andet niveau, end hvad jeg føler ro til hjemme. Man kunne også kalde det for en ”anden og højere energi”.

Ystad Saltsjöbad guide

Dette besøg var, som sagt, mit andet besøg (og absolut ikke det sidste) derfor blev jeg også en del klogere på, hvad Ystad Saltsjöbad egentlig kan tilbyde. Denne gang fandt jeg hele fem nye muligheder du måske kan få gavn af til dit ophold:

Morgenmads – tip

Det kan sagtens være det blot er mig der tidligere har været blind, men først denne gang, så jeg at der til morgen buffeen tilbydes vegetariske, veganske og glutenfrie muligheder. Ønsker du fx en anden form for mælk, brød eller pandekager kan du blot sige det til en af tjenerne og de sørger for du får netop det du ønsker. Sidst bestilte jeg veganske pandekager og 5 minutter efter fik jeg serveret friske pandekager – det er altså lækkert og virkelig god service!

Ystad Saltsjöbad ystad guide

Ystad Saltsjöbad rabat guide Aftensmad og middags – tip.

Begge gange jeg har besøgt Ystad Saltsjöbad har jeg spist på deres Ala carte restaurant, som er en fiskerestaurant. Ikke helt optimalt som vegetar, selvom de da har en enkelt vegetarisk ret.

Jeg har før nu ikke vidst, at der faktisk var en bistro lige ved siden af. En Bistro fyldt med alverdens lækkerier, også vegetarisk. Den er faktisk ikke til at undgå, da den ligger LIGE ved siden af Ala carte restauranten. Jeg har bare før troet, at det kun var frokost eller til arrangementer, da den ikke bliver nævnt ved bestilling af værelse, men jeg tog fejl.

Så når du, ved din bestilling af værelse, bliver spurgt om at reservere bord i restauranten er det altså til Ala carte restauranten og ikke deres bistro, som er mere vegetarvenlig og også billigere. Vigtigt tip :0)

 

Skov – tip

Hotel om omgivelserne på og omkring Ystad Saltsjöbad er ret fantastiske. Man kan blive inde døre og kigge direkte ud på det smukke hav, man kan gå en god tur langs vandet og så kan man faktisk også smutte en tur i skoven. Der ligger nemlig et fint lille skovområde på den anden side af vejen ved Ystad Saltsjöbad. Der er ikke mange der ved det, men det er faktisk ret hyggeligt, hvis man ønsker en lille gåtur i området.

Ystad beauty kit

Her er mit eget lille beauty kit:
Tom Ford læbestift: “Dressed to kill”.
Kjær Weis foundation
Rituals, pure radiance face oil.
Caudalie Premier Cru cream.
Niod, Copper Amino Isolate Activaror

Spa – tip

Foruden de gratis spa oplevelser der er med i ”spa pakken”, som inkludere indendørs/udendørs pool områder med både varm, boblende- og koldt vand. Er der faktisk også et mere lukket område med mulighed for skrub, Hammam, olie og meget mere der hedder The Greek Experiance. Her får du omkring 2 timers spa med en partner, i maks. grupper af 6 stk. Så hvis du ligesom jeg ikke er til, at bade i store forsamlinger er denne oplevelse altså ideelt. Det koster vist omkring 600 kr. Pr person, men er alle pengene værd.

Rabat på opholdet

Inden du bestiller dit ophold, kan der være en rigtig god besparelse ved, at bruge lidt tid online på, at søge efter rabatter på ophold. Der er nemlig rigtig tit kampagner og rabatter, hvor man kan spare en del penge på en overnatning eller spa oplevelse. Steder som Booking.com, Secretescapes.com/se og Wellnessdeals.dk er værd at holde øje med.

 

Har du også et tip fra Ystad Saltsjöbad, så skriv det endelig i kommentarfeltet herunder, så andre kan få gavn af det:0)

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

 • Pia

  Den med bistroen havde jeg da også overset – tak for tippet! Og tak for indlægget; jeg kommer helt til at savne den vidunderlige oase.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Ja bistroen er ligetil og alligevel helt overset, skørt. 🙂 Selv tak

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hormonel balance - hvad kan du gøre?