Camouflerer du, istedet for at fremhæve?

Novembers energier – hvad har du i vente?

novembers energier energi nyt paradime november prognose

 

Måske du allerede har oplevet novembers energier skylle henover dig?

Som en mørk og meget insisterende sky der konstant følger dig. Nogen fornemmer den i følelsen af afmagt, angst, måske gråd eller modstand.

November er for de fleste en ret svær måned at komme igennem. I takt med at dagene bliver kortere, koldere og mørkere og vi lige om lidt er på vej ind i 2019. Søger energierne også mere dybde, mere lys samt nyskabelse, så du kan træde ind i 2019 som en stærkere og mere hel version af dig og dit livsformål.

Fordi det er sidst på året, er energien også mere kontante og beder os om at arbejde i dybden, helt ind til kernen – vores hjerte og mærke efter hvad vi virkelig gerne vil og hvad der begrænser os i at kommer dertil. Det helt store skift er NU!

Energier lige nu er derfor enormt transformerende, hvor vi alle (der vil) får vores modstand, frygt, og skyggesider at mærke. Alle de blokeringer, mønster og gamle overbevisninger der begrænser os i at leve livet fuldt ud.

Det er en enormt vigtig oprydningsproces der er gået i gang. Både på et personligt og mere kollektivt plan, hvor vi rykker os energetisk til et højere niveau. En højere vibration. 2018 har for de fleste været et enormt udfordrende år, hvor vi alle har skulle rykke os og tage mere ansvar for kollektivt at skabe en bedre verden for os selv og generationen efter. Du har derfor sikkert allerede oplevet en transformation fra hvem du var i starten af året og frem til nu – en lille snert af et nyt liv inden i dig

Novembers energier, kan siges at være en afslutning på denne proces. En oprydning og udrensning af de ting der ikke længere tjener dig i krop og sjæl for at sige goddag til det nye.

 

Har du i forvejen arbejdet med dig selv i årets løb vil november føles nemmere, end for dig der endnu ikke har taget ordentlig fat. Måneden er altså meget forskellig for alle, ud fra hvad du selv kommer med, hvilken energi du har og hvor du er på vej hen. Du kan derfor ikke sammenligne din proces med andres, men i stedet have fokus på din egen vej.

 

Mange vil føle at de bliver i tvivl om den måde, eller med dem, de lever deres livet. Denne usikkerhed kan vække en angst følelse, af at miste kontrollen og ikke vide hvor man, så er på vej hen eller hvad den nye vej indebærer. Det er en helt naturlig følelse her i november, hvor livet godt kan smuldre imellem fingrene. Hér er din opgave – at samle det på ny.

 

Selvom det kan føles hårdt, er der en mening med at tingene falder fra hinanden. For gjorde de ikke, ville du ikke have nogen grund til at starte forfra og mærke efter hvad der lige nu, føles rigtigt. Vi mennesker er vanemennesker der ikke bryder ud af det komfortable, hyggelige og trygge, medmindre der er noget der gør lidt ondt og føles en anelse ubehageligt. Først dér, hvor følelserne tager over begynder vi at overveje om det ”trygge” egentlig også er det der er bedst for os? Eller om vi tør bevæge os derud, hvor det føles lidt ubehageligt men hjertet leder os?

Det er helt op til dig, hvad du vil tage med dig fra denne November. Bare husk på, udvikling sjældent føles rart til en start, men det bliver det. Udfordringerne kommer for, at du kan se dem helt klart og vide, hvad du har at arbejde med og hvad der har brug for at blive healet.

Er det svært for dig at navigere i udfordringerne og finde din rette vej – så vid at jeg altid gerne vil hjælpe dig, til dit livsformål. Du er velkommen til at skrive til mig på nellenoell@gmail.comeller læse mere her:Holistisk Mentor Sessions

Råd til November måned:

  • Mærk efter, hvad du i virkeligheden har lyst til og gå med det i stedet for det du ”bør”” skal” og ”burde”.
  • Forsøg at have tillid til processen og giv slip på forestillingen om hvad der engang var dig
  • Brug nymånen d. 7/11 til at manifestere de ting du gerne vil have mere af i dit liv
  • Og 23/11 til at give slip på det der ikke længere tjener dig.
  • Tillid til at du sagtens kan – selvom det er svært
  • Bliv i dig selv og dit hjerte, uanset hvad andre gør

 

Jeg håber du får det bedste ud af Novembers energier <3

 

Kærligst

N

 

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Camouflerer du, istedet for at fremhæve?