Hvordan renser du dine krystaller og ædelsten?

Hvad jeg ønsker mig #3

hvad jeg ønsker mig alternative ønsker bæredygtighed

Det virker til i er ret glade for disse mere alternative/bæredygtige indlæg, om hvad jeg ønsker mig. Derfor har jeg valgt, at gøre det til et fast månedsindlæg. Både for at inspire jer til, at vælge alternative løsninger, samt selv mærke efter HVAD jeg virkelig ønsker mig og ikke bare har lyst til ”Her og Nu”.

Peta kelly’s bog: Earth is hiring.
Jeg har hørt og set denne bog alle steder, der grundlæggende beskriver hvordan du kan bidrage med dit kald til verden. Ret spændende og meget op i tiden, hvorfor jeg har besluttet det må blive den næste i rækken af bøger på min ønskeliste. Skal lige igennem 5 andre inden?!? Kender du det? Vil rigtig gerne læse en masse bøger, desværre sker det sjældent, at jeg prioritere bøger frem for iphone. En vane jeg virkelig gerne vil bryde!

Et års aboment hos The Organic Club.
Jeg har skrevet en del om dette bæredygtige tøjfællesskab på IG og herinde. Det er nemlig skide smart! Konceptet går kort og godt ud på, at du tager det tøj med ned i butikken du ikke længere bruger, får point for det, og bytter til noget andet du kan bruge.

Både på Østerbro og Vesterbro er der virkelig gode ting, at finde. Både indenfor vintage, lidt brugt og meget, helt nyt. ELSKER virkelig konceptet! Det giver mig en rigtig god følelse indeni når jeg shopper bæredygtigt i stedet for nyt, plus det er langt billigere for pengepungen!

Desværre er mit sidste aboment udløbet (man betaler en måned af gangen) og da jeg er ved at spare op til ferie, er det ikke lige nu jeg kan prioritere dette, selvom mit klædeskab ellers boomer med tøj jeg ikke ringtig bruger?!

Læs også: Hvad jeg ønsker mig #2

Nu vi er ved ferie.. Ønsker jeg mig en ny stor kuffert. Jeg har en kabinekuffert i orange fra Delsay, som jeg er super glad for. Der er dog ikke plads i kufferten til mere end en weekendferie. Hvorfor jeg mangler et større.

Ville dog rigtig gerne finde en pæn, men brugt af slagsen, helst fra samme brand. Men hvor mon det kan lade sig gøre? Skal på min 7’ende ferie i år (i næste uge) og er lidt træt af at låne en kuffert, hver gang. Nu jeg rejser en del.

Har du et godt tip, vil jeg meget gerne høre fra dig? 

Hvad er der på din ønskeliste?

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

4 kommentarer

 • Anna

  Må jeg spørge, hvor den fine “skjorte”/bluse du har på billedet er fra?
  Den er noget så fin 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Er nok en af de få, der ikke havde hørt om Earth is hiring (ellers er det ikke kommet til Fyn endnu:-)), men lyder rigtig spændende. Nu er den på min liste:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvordan renser du dine krystaller og ædelsten?