K-beauty guide

De 3 ting jeg ønsker mig

zoneterapt holistiske ting jeg ønsker migEn omgang alternativ behandling, styr på økonomien og hænderne i fokus er nogle af de ting jeg ønsker mig.

Som så mange andre bloggere vil jeg prøve et ”ting jeg ønsker mig” indlæg (måske gøre det til en fast serie?). Dog på en mere holistisk og mindre materiel måde.

Ikke at der er noget galt i det andet, slet ikke. Jeg er bare ikke særlig god til at glæde mig over dyre tasker, langt mere over oplevelser og ting der kan være medvirkende til selvudvikling i mit liv.

Er det bare mig der for alvor har ramt 30’erne, eller er der mon andre der har det på samme måde?

 

Anyway, her kommer de 3 oplevelser/behandlinger jeg lige nu drømmer om:

 

Zoneterapi. Jeg ELSKER zoneterapi det er virkelig noget der tidligere har gjort en forskel på min krop, og nu trænger den lidt igen. Jeg har brugt det rigtig meget som teenager og havde dengang den bedste zoneterapeut, som i mellemtiden desværre har skiftet branche. Derfor er jeg på jagt efter en ny, god behandler her i København. Kender du noget må du meget gerne sige tilJ

 

Håndanalyse. Et helt nyt begreb i mit liv. Jeg har prøvet håndlæsning mange gange og med stor succes. Forleden hørte jeg så om håndanalyse, som skulle kunne fortælle meget mere om ens livsformål, forcer og de ting man skal arbejde med. Altså mere detaljeret og langsigtet end en håndlæsning. Det er til gengæld også væsentlig dyrere, men skulle efter sigende være alle pengene værd. Jeg er stadig ret skeptisk og forstår det ikke 100 % rent praktisk, men dem jeg kender, som har prøvet det, har omtalt det enormt positivt. Mere konkret Katrine Heller.

 

Økonomi. Let’s Be Real. Jeg er elendig til økonomi, regnskab og alt hvad der har med SKAT at gøre. Hver gang jeg høre ordet selvangivelse, får jeg åndenød og skyldfølelse. Jeg hader virkelig penge, sådan-helt-ind-i-hjertet-hader. Lærer nok aldrig helt at forstå, hvorfor folk går så meget op i økonomi, dyre ting og dét, at have mange penge. Jo, jo jeg ved at penge selvfølgelig skaber frihed og overskud til at kunne gøre de ting man gerne vil. Jeg kender bare rigtig mange mennesker der har rigtig mange penge, men ikke en eneste af dem, er glad i hjertet eller har overskud mentalt – tværtimod. Hvilket selvfølgelig præger mit syn en del. Jeg er ærlig talt ret bange for de dér penge, specielt mange af dem. Hvilket ikke er helt godt for min privatøkonomi (haha). Derfor har jeg besluttet at øve mig lidt i at blive bedre og måske endda venner med de penge.. Det skulle Pernille Birkenfeldt kunne hjælpe med – har jeg hørt!

Har du selv prøvet nogen af delene eller kender til andre gode, må du meget gerne dele det med mig i kommentarfeltet herunder 🙂

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

  • Sabrine

    Jeg kan helt klart anbefale zoneterapi hos Krop Kopenhagen. Carina er virkelig dygtig, og er helt vildt rar at snakke med. Jeg føler selv, hun kan relatere til, hvad jeg går igennem, og tilpasser behandlingen til det. Mit bedste råd er, at kontakte hende ift. hvad hun vil anbefale af behandling. Håber det kan hjælpe. 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

K-beauty guide