Hvordan kan du leve mere bæredygtigt?

Hvad jeg ønsker mig #2

ønskeliste feng shui indretningI virkede ret glad for mit sidste indlæg med ønsker, på min liste. Hvorfor jeg vil forsøge mig med endnu et indlæg. Håber du bliver inspireret.

Feng Shui indretning.
Jeg har i en del år implementeret dele fra Feng Shui i den måde jeg indretter i mit hjem. Da jeg har set, at der ved meget få ændringer i hjemmet, kan ske rigtig meget forandring i ens liv. Det synes jeg er mega vildt! På den anden side er alt jo energi og derfor giver det egentlig ret god mening. Jeg har længe ønsket mig, at få hele mit hjem indrettet efter Feng Shui principperne, for at se om det så ville ændre hele ens liv?! Så det er et stort ønske i mit liv. Kan se den fine Rebekkahleve.dk gør den slags – så det skal jeg have sparet op til. Indtil da er hun meget inspirerende at følge på instagram.

Bæredygtig indpakning. Det lyder måske dumt, men jeg har endnu ikke fået taget mig sammen til at købe det og derfor er det fortsat på min ønskeliste: Bee’s Wrap, Bæredygtigt indpakningspapir. En erstatning for staniol og vita wrap. Jeg ejer ingen af delene, men burger istedet glas krukker. Det kan dog godt være lidt besværligt en gang imellem, hvorfor denne bæredygtige mulighed kunne hjælpe. Ærlig talt synes jeg bare det er LIDT dyrt! Hvilket jeg er træt af, da jeg lynhurtigt vil komme til at smide det ud og derfor ikke helt er kommet I gang. Har du et alternative eller ved, hvor jeg kan finde det billigt. Må du meget gerne sige til:0)

Spirituel uddannelse. Jeg elsker at uddanne mig og har efterhånden også været på en del kurser og taget forskellige uddannelser. En af dem der, på det sidste især, har fanget min interesse er en uddannelse om intuition og spiritualitet. Den hedder Presence. Den ønsker jeg mig virkelig, virkelig meget! Desværre er der ikke plads på holdet I denne omgang. Så søger lidt efter et alternativt. Kender du mon en anden spiritual uddannelse?

Hvad står på DIN ønskeliste?

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvordan kan du leve mere bæredygtigt?