Hvad jeg ønsker mig #3

Manifestation – Hvad jeg har manifesteret i år

Manifestation hvordan tipsDette indlæg handler om det vigtigste du skal vide for at kunne arbejde med manifestation, samt hvad jeg allerede selv har manifesteret i år.

Nytårsdag, sad jeg i en cacao cirkel og skrev ned, hvad jeg ønskede at manifestere i år 2018, samt hvad jeg ville give slip på. Listen var ikke særlig lang, men i stedet meget konkret. Forleden fandt jeg ved et tilfælde denne liste, som uden at røbe hele listen, startede nogenlunde således:

 1. Rejser, 2018 skal være året, hvor jeg rejser mere end nogensinde før.
 2. Jeg vil finde mig selv, mærke ind og hjem.
 3. Min semi-alene rejse til Bali skal give mig styrke, mod og tryghed i at jeg sagtens kan klare mig selv. Bali skal vise mig en ny vej i livet.
 4. At jeg bliver 100 % bevidst om, hvad min gave og mission ér i livet, samt hvordan jeg når dertil.
 5. At jeg finder en kærlighed der ligner mig, som har lyst til at udvikle sig sammen med mig.

I går gik det op for mig, at alle disse ting er gået i opfyldelse og året er endnu ikke slut! Det var en ret vild følelse, at sidde med det skrevne og kigge tilbage på, hvordan året indtil videre er forløbet.

-Jeg har siden januar været heldig at rejse til: Marokko, Bali, Amsterdam, Berlin, Sverige (måske ikke helt en rejse, men den kommer alligevel med) og lige om lidt tager jeg til Costa Rica og Amsterdam igen. Foruden alle de mange ture jeg har været, rundt i Danmark, som aldrig før. Så tjek på den!

-“At finde hjem”, tror jeg er en livslang rejse. Jeg er dog mere hjemme i mig selv end jeg har været før og arbejder konstant på at blive bedre. Derfor vil jeg også mene der er tjek på den!

-Min rejse til Bali var noget at det fineste jeg nogensinde har prøvet. Jeg har aldrig før, følt mig så stærk og selvsikker i hele mit liv. Jeg var på intet tidspunkt bange, men i stedet fyldt med styrke, som en indre urkraft der kom op i mig. Jeg elskede min alene-tid, og fandt nye sider af mig selv jeg aldrig før havde hilst på. Det er en rejse der for altid har ændret mig som kvinde, kan kun anbefale andre at rejse alene, hvis de har brug for mod. Så der er også tjek på den!

-På Bali fik jeg også vist, hvad min mission er. Det stod meget klart for mig: at hjælpe kvinder. Det har jeg sådan set altid gjort, pludselig kunne jeg bare se det i et andet lys, hvad det egentlig var jeg gjorde. Tit og ofte er vores individuelle mission i livet, dét vi gør hele tiden uden, at tænke over det. Det er først når vi ser, hvad dette er, vi er klar til at bruge det mere konkret og derfra kan arbejde videre. Jeg har for alvor sat gang i min mission i slut august, hvorfor der også er tjek på den del. Du kan læse mere om dette her:Har du brug for en til at guide dig?

-Til sidst er der den dér kærlighed. Det er ingen hemmelighed, at det er gået meget op og ned. Alligevel føler jeg mig dog godt på vej. Det bliver mere og mere tydeligt for mig, hvad jeg vil med kærligheden. Hvad jeg selv kan bidrage med, samt hvad jeg dertil selv skal arbejde med før det kan lykkedes. For jeg tror faktisk jeg har fundet en kærlighed der vil udvikle sig med mig, og på godt og ondt ligner mig utrolig meget. Jeg er dog undervejs blevet i tvivl om jeg selv er klar til samme udvikling?!

Min pointe med alt det her er, at det virkelig kan betale sig at skrive dine ønsker ned. Hvad du vil og ikke vil, vær konkret. Brug tid på at fodre det gode og giv slip på det der ikke længere tjener dig.

Jeg brugte som sagt, energien ved nytår til at manifestere meget at det jeg gerne ville med dette år og mit liv, generelt. Men én gang er ikke nok. Man skal blive ved med at se målet.helt.klart. Det kan man først, hvis man er helt konkret på målet. Derfra bliver det meget nemmere, at se hvad der skal til og hvad der skal vælges fra.

Har du spørgsmål til dette, må du meget gerne skrive dem i kommentarfeltet herunder. Ønsker du hjælp til, at vide hvordan du kan manifestere er du velkommen til at booke en tid hos mig på nellenoell@gmail.com Du kan læse mere her:Holistisk mentor session

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

1 kommentar

 • Hvor dejligt, at man når sine mål både naturligt og fordi, du har skabt fokus herpå 😀
  Jeg vil også altid gerne finde tid og penge til flest mulige oplevelser og rejser.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvad jeg ønsker mig #3