Den uunværlige zinksalve

Novembers ” On the go ” favoritter.

Processed with VSCOcam with hb1 preset 

De sidste tre uger har stået på ekstra meget arbejde, aftaler og alt for lidt tid. Det har alt sammen været positivt med en masse ny inspiration til bloggen og nyt arbejde (det lover jeg at skrive meget mere om i et andet indlæg). Jeg har bl.a. haft mulighed for at teste en masse nye produkter, som jeg glæder mig VILDT meget til at fortælle jer mere om. Der har virkelig været nogle WOW oplevelser imellem!

Mine november favoritter er disse tre produkter, jeg trofast har haft med mig, i tasken “on the go” på hektiske dage. De er virkelig gode nemme at anvende, har alt – i –  et og er meget rige på fugt, hvilket er vigtigt på denne årstid.. 

Lancôme Miracle Cushion
Hvis du ikke allerede har haft fingrene i denne lille skønhed, bør du komme i gang! Det er til dags dato, den bedste foundation jeg har prøvet, intet mindre! Den tilfører en masse fugt til huden, er let dækkende og med et super naturlig finish –  en genial foundation til tør hud. Den holder op til 4 timer på huden, giver dig det der “dewy look”, som de fleste af os drømmer om. Den er  nem at have med i tasken, når du skal ?pudre næsen?, med spejl på selve låget og en lille påføringssvamp i beholderen. Der er faktisk intet dårligt at sige om den. Flere af mine veninder bruger den også, og har samme positive oplevelse. OKAY, hvis du har fedtet hud, vil jeg absolut fraråde den, det ville nok ende ud i en diskokugle oplevelse som du helt sikkert ikke vil have. Men ellers er den ikke til at komme udenom!  Jeg bruger farven 02 – Pris: 329 Refil: 225 kr.

4935421601856_miracle_cushion

Moroccanoil Hand Cream.
Mums! Den er god, du vil med det samme kunne mærke en forskel på de tørre hænder og duften er ovenikøbet skøn – hvilket er vigtigt! Cremen er let og absorberes hurtigt af huden, så man få sekunder efter kan bruge hænderne igen – hvilket gør den er rigtig god at have med  ?on the go?. Indholder naturlige egenskaber fra argan og avokado-olie, samt kakao, shea og mango butter, oveni det er den også parabene-fri! Wuhu.. Pris: 225 kr. for 125 ml.

thumb_2871919_2000x2000

 

Madera Micellar water.
Perfekt at have med i tasken! Den kan bruges til at fjerne makeup, fugte huden med indholdet af hyaluronsyre efter rens eller i løbet af dagen, og dulme og berolige rødme med aloe vera. – Cruelty free, vegansk og organic ECOCERT certificeret.  P
ris: 129 kr for 100 ml.Unknown

Dulletip!

Som jeg har nævnt flere gange er kulden hård ved den bare hud. Her mener jeg ansigtet og hænderne. Et godt tip er altid at have en creme med dig i tasken, som minimum en fed håndcreme du kan bruge både på hænder og i ansigtet når du har været udenfor i længere tid. Det er enormt vigtigt at beskytte huden mod kulde, og varmen fra radiatoren, da begge er med til at udtørre huden og gøre den irriteret og sensitiv. 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Kærligst

N

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den uunværlige zinksalve