Januar start med bevægelse, horoskop og meditations tips!

Kærlighed, hvad er det egentlig?

ulykkelig kærlighed hvad er kærlighedDet er ikke længe siden min sidste store kærlighed og jeg gik fra hinanden. Et brud der var det mest sårbare til dato. Det kom oveni en sygdom og en drastisk ændret fremtid.

(Du kan læse mere om bruddet her: Single og fyldt med spørgsmål)

 

Det har, naturligvis, sat mange spørgsmål i gang. Specielt når det kommer til meningen med det hele?

Min erfaring er, at det er i kærlighedsrelationer jeg lærer mest om mig selv, mest om hvem jeg er, mine gode og mindre gode sider. Hér jeg bliver absolut mest udfordret, mest elsket og mest ked af det. Fordi jeg får sat et spejl direkte foran mig selv, der spejler en kvinde med et stort hjerte.

Lige nu spejler mit hjerte en halvdel der er knust og den anden halvdel skærmet bag et højt og massivt jerngitter, hvor der på fronten, med store fede bogstaver, står ;FUCK AF!

Mit hjerte er egentlig klogt nok. Det passer på sig selv og ved, at hvis bare det ikke indgår i nogen kærlighedsrelationer, så skal det nok klare sig. For det dér kærlighed det er en farlig størrelse.

Mit hoved derimod, vil dog en anden vej. Det forsøger konstant at udvikle sig, arbejde med det sårede hjerte (selvom det er aldeles u-samarbejdsvilligt) og forsøger på logisk vis, at finde en snedig vej til at turde rumme kærligheden og tage den ind i livet igen.

 

Så hvad gør man?

 

Lytter man til hjertet og forbliver single for livet. Eller prøver man, at gå med hoved og åbne en lille bitte sprække op, hvor kærligheden kan blomstre?

 

Jeg syntes egentlig jeg har forsøgt, at åbne op nogle gange efterhånden, men i en alder af 30 er det stadig ikke lykkedes. Jeg har terpet bøger, videoer og terapitimer for at åbne op og arbejde med mig selv.

Der findes vitterligt ikke de behandlinger, samtaler eller øvelser jeg ikke har prøvet. Jeg har set mig selv i spejlet mange gange, alene og sammen med en partner.

 

Jeg er stadig ligeså bange, som var det første gang. Jeg ved ikke om jeg kan tåle at se mere. Spejle mere, føle mere. Også selvom der dybt indeni mig stadig er et håb, et håb om at det KAN lykkedes.

Men så igen, hvad er kærlighed egentlig og hvad skal vi med den?

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

3 kommentarer

 • Maria

  Sødeste Nelle. Har du overvejet at det ikke nødvendigvis udelukkende er dig og dit hovede der er noget galt med. Der er rigtig langt i mellem den rigtige mand for følsomme, men stærke kvinder <3. Og så kan jeg rigtig godt lide filosofien at man ikke (primært) skal gå efter ham der slår benene væk under dig og giver sommerfugle i maven, men ham der giver dig ro i hovedet og et soft place to land. Er sikker på at den rigtige nok selv skal finde en vej gennem jerngitteret baseret på den åbenhed du helt generelt viser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hvor er du fin Maria <3 Tak for de omsorgsfulde ord. Jeg skal helt sikkert nok finde ham, lige nu er det bare ikke super sjovt! Mine tanker spinder helt sikkert en del for tiden og spørgsmålene hober sig op. Spørgsmål der er umulige at besvare, men stadig fylder enormt. Deler fordi jeg satser på jeg ikke er den eneste der tænker disse tanker, så håber ikke det udelukkende er mig <3

   God weekend

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Januar start med bevægelse, horoskop og meditations tips!