Livets puslespil

Hvordan kan du leve mere bæredygtigt?

bæredygtighed livsstil tips til bæredygtighed

På verdensplan er Danmark på nr. 9 over lande der forbruger mest! Det dur simpelthen ikke venner, det er meget små forandringer der skal til, at leve mere bæredygtigt og gøre en stor forskel på sigt.

Der er ingen tvivl om, at hvis ikke vi alle stepper op og tager ansvar for moder jord, er der ingen moder jord, eller liv tilbage til vores børn og børnebørn. Der er derfor ingen tid at spilde, ALLE (også DIG) bliver nødt til at kigge ind og se hvordan DU kan leve mere bæredygtigt i dit liv.

Sig det også gerne til naboen, vennerne og bedsteforældrene. Vis dem, hvordan og hvad de kan gøre – vær det bedre forbillede <3

Bæredygtighed er rigtig mange ting. Jeg har før skrevet et indlæg og bæredygtighed lige her: Hvor der står mere generelt, hvad bæredygtighed betyder og fif til at få det implementeret i dig hverdag.

Læs også: Tag ansvar; på din måde

Herunder vil jeg komme med lidt flere bæredygtige muligheder, så du nemt kan gøre en stor forskel på et kollektivt plan, ved selv at ændre de helt små ting i hverdagen:

1. Når du shopper, så gå efter det bæredygtige valg. Det er tit og ofte lidt dyrene, men også bedre for dig og miljøet. Jeg kan anbefale Gritt & Borris, som et super godt bæredygtigt tøjbrand. Der er også kollektive klædeskaber, som The Organic Club. Jeg selv er kæmpe fan af og både er billigt og nemt! Mest af alt, så overvej om du i VIRKELIGHEDEN har brug for mere tøj?
2. Genanvend. Genanvend alt, hvad du kan. Personligt er jeg super glad for syltetøjsglas til min frokost, morgensmoothie og, hvad jeg ellers kan finde på at putte deri. Det er en langt bedre måde, end at bruge plastik og engangsemballage du alligevel smider ud bagefter. Samt du spare penge ved at droppe engangsemballage og i stedet bruger glaskrukker fra det du alligevel har købt: syltetøj, kokosolie, remoulade osv.
3. Brug din cykel! Drop bussen eller bilen og hop i stedet på cyklen. Det er billigere, bedre for din krop og bedre for miljøet!

Læs også: 5 bæredygtige skønhedsfif

Hvis du endnu ikke har læst denne artikel og set denne video, vil jeg anbefale dig at gøre det. Her er fakta bag, hvorfor det er SÅ vigtigt vi alle går en mere bæredygtig vej!

Har du nogen gode bæredygtige tips, så smid dem endelig i en kommentar herunder. Vi kan alle bruge mere bæredygtig inspiration i hverdagen.

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Livets puslespil