6 måneder efter..

Hvordan du får flow i livet

flow

Mangler du flow i hverdagen? Føler du dig træt og udmattet? Går du konstant i stå og føler dig begrænset eller stoppet i din gøren?

I weekenden var jeg på kursus i meditation og clairvoyance. Et kursus hvor jeg lærte en masse nyt og (mega) spændende.

Især talte vi om energierne om flow i 2018, nu og her. Hvad de ”kalder” på og rigtig gerne vil hjælpe os til at udvikle individuelt. Tiden lige nu er nemlig super afgørende for rigtig mange mennesker.

Mange føler sig splittet, som om noget nyt skal til at ske, uden at vide præcist hvad? Som om de bliver ved med at gå i stå i livet, mangler flow, men uden at vide hvorfor? Som om de har mere at give af inden i, men ikke ved hvordan?

 

På det spirituelle plan er tiden lige nu, nemlig DIN. Det er tid til at mærke ind, tune ind og gå med dét der føles rigtigt. Ikke det logiske, konstruktive, men i stedet hjertets vej. Ind i kernen af dig, hvor du finder dit fulde potentiale. Det DU har at give verden.

 

På kurset talte vi meget om, hvad verden har brug for, hvad mennesket har brug for og hvordan vi tuner ind i os selv efter dette.

Så hvis du oplever et manglende flow i livet, en følelse af at de ting du ”plejer” at gøre pludselig ikke virker mere. Ikke længere giver pote og ikke længere giver fremdrift. Skal du nok overveje om det er på tide at gøre noget helt nyt?

 

Kan du ikke umiddelbart mærke, hvad dette ”nye” skal være, så start med at fokusere på dit flow. Din energi i hverdagen, nuet – lige nu.

 

Det kunne være noget rytmisk, noget bevægelse der helt fysisk sætter gang i kroppen og derfor energierne der er stagneret. Måske noget så radikalt, som at skifte arbejde, kæreste, bolig eller andet helt fjerde der er uden for din komfort zone og kan medvirke til at få rykket lidt rundt på hverdagens vaner.

Det essentielle i dette er, at mærke efter i dig selv i stedet for at køre videre på gamle vaner og mønstre, så mærk efter inde i dit hjerte:

Hvad er det egentlig du rigtig gerne vil og drømmer om?

Hvad giver dig glæde i hverdagen?

Er det ikke NU du skal til at udleve disse ting?

Universet er her for at hjælpe dig når du er klar, så mærk hvor der er flow i dit liv. Træk energien ind, kom hjem og find flowet inde i dig selv.

 

Har du brug for hjælp til at finde hjem, finde ind i kernen af dig har Carolina og jeg lavet en online workshop d. 3 juni til præcist dette formål – At hjælpe dig. Du kan læse mere og booke din plads i dette link: BLIV DIG SELV.

 

Jeg håber det resonerer i dig og lad mig hjertens gerne vide, hvor du er i livet lige nu og hvis jeg kan hjælpe dig <3

 

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

6 måneder efter..