Vegetar / Veganer - Hvorfor? Min historie

Hypnoterapi

sahars hypnoterapi hypno terapiJeg har nu været til min tredje hypnoterapi session. Tre meget individuelle og forskellige oplevelse, hvor der hver gang blev arbejdet og gået i dybden med noget helt nyt. Jeg har lovet jer et indlæg af min oplevelse, så den får i her: )

Hypnoterapi er en hypnose og coaching kombineret. Du bliver guidet i en hypnose, der føles meget let og rar, med fuld bevægelsesfrihed og kontrol. Lidt ligesom når, man dagdrømmer med et svævet blik ud i ingenting.

Mens du af din hypnoterapi – behandler bliver coachet og ført ind til din underbevidsthed for, at finde frem til dét i sammen skal arbejde med.

I billedsprog kan man sige, at du er føreren af bilen, mens hypnoterapien er din GPS der leder mig i retning mod din destination – dit mål.

 

Det er en super fin ”terapi form” (uden at være direkte terapi) der er super god, hvis du vil arbejde med indre modstand, blokeringer eller traumer. Faktisk alt dét du gerne vil, men din krop føler modstand på.

Giver det mening?

Personligt har jeg brugt disse tre gange til at arbejde med nogle oplevelser jeg havde, som barn, der har gjort det svært for mig, at acceptere og elske mig selv nok til at elske andre fuldt ud og især tiltrække dem der tør elske. Kombineret med dét, at navigere igennem de svære tider og acceptere dem for, hvad de ér, uden nødvendigvis at gå i dyb krisetilstand, hver gang. Heavy Stuff!

En proces der stadig sker i mig, som har arbejdet videre efter hver enkelt session. Jeg har virkelig mærket en enormt forskel indeni, som om jeg har fået fat på noget dybere i mig selv jeg aldrig selv har set eller mærket før.

Lidt ligesom, hvis du havde direkte kontakt til din underbevidsthed – som en slags bedste ven – du lige kunne tage en snak med, for at få afstemt hvad der skulle ske fremover og i hvilken retning i sammen skulle gå. Det hjælper hypnoterapi dig med.

Jeg kan godt se det måske kan lyde lidt skørt, men det er den bedste måde jeg kan forklare det på. Det er i virkeligheden en ret syret oplevelse, men på en rigtig god og MEGET effektiv måde.

Specielt fordi du ikke behøver komme flere gange med samme problem, allerede efter første gang har det effekt, selvfølgelig ikke lige med det samme men over tid.

Jeg er stort set hver gang gået grædende derfra, ikke på nogen dårlig måde, men fordi det har føltes, så forløsende og dybt healende at komme ned til de dybere lag i mig jeg ikke har kontakt til, til daglig.

 

Derfor en kæmpe anbefaling herfra, hvis du også selv har brug for hjælp til forløsning. Jeg bruger den søde Sahars som du højst sandsynligt har hørt mig omtale en trillion gange før fordi hun virkelig er skøn og ikke mindst hamrende dygtig til det hun gør <3 Hun har endnu ikke fået hypnoterapi på hjemmesiden, men skriv evt. til hende og book en tid.

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vegetar / Veganer - Hvorfor? Min historie