Bali, jeg er klar!

Holistisk hudpleje

ansigtsbehandling krystal massage holistisk hudplejeJeg får rigtig tit spørgsmål til holistiske behandlinger, kosmetologer og produkter, hvorfor jeg har samlet en lille guide over tre holistisk hudpleje – tips jeg selv bruger.

First off er der Decléor, et af de første brands jeg stødte på da jeg uddannede mig til kosmetolog (way back in the days)

Et brand jeg altid har elsket, og plejer min hud med når jeg trænger til noget ”mere”. Mere næring til huden, dybere pleje og en helhedsfornemmelse for både krop og sjæl.

Decleor er, hvad jeg vil kalde et holistisk hudpleje brand fordi du ikke ”bare” køber en creme. Men en creme med en guide til ansigtsmassage og produkter indeholdende ingredienser af 100% naturlig oprindelse, med lækre essentielle- og plantebaserede olier der dufter himmelsk. Og bringer sindet i den perfekte sindstilstand, hvad end det er morgen eller aften.

Mine favoritter lige nu er disse.

holistisk hudpleje produkter

Af behandlinger er der flere jeg kan anbefale, men kun to behandlere jeg vil anbefale dem fra. Den ene er Intuitions cph skincare

Her kan du få en ansigtsbehandling, med alt fra jaderuller, massage af nakke, needeling og børstning af hår (sidst nævnte lyder måske underligt, men er vildt rart). Her kommer alle sanser i spil og virkelig en dejlig holistisk hudpleje tilgang. Der er tænkt over alt fra kost, produkter til dybe rolige vejrtrækninger.

Til slut af behandlingen får du en golden latte med gurkemeje, sort pepper, kanel, lidt chilli og meget mere– smager skønt og kan endda købes med hjem blandet og klar til brug. Den kan jeg virkelig anbefales, både lækkert og nemt!  ;0)

krystal ruller ansigtsmassage holistisk hudpleje

Sidst men ikke mindst! Er der den sødeste Sahars jeg meget tit anbefaler. Sahars arbejder udelukkende med det ayurvediske brand: Aveda, der er baseret på økologiske og botaniske ingredienser. Aveda er pionere indenfor holistisk hudpleje. 

Heldigt for Aveda er Sahars den eneste kosmetolog der laver aveda behandlinger herhjemme og også en af mine favoritter. Foruden, at være et skønt menneske og vildt dygtig, tilbyder hun også meditation, og hypnoterapi. Alt sammen noget jeg jævnligt benytter mig af.

Du kan læse mere om Ayurveda i dette indlæg: Ayurveda som livsstil

Også her går du ikke fra en behandling uden te, nødder og lidt sødt, plus et lille engle- eller tarotkort oplæg.

sahars englekort holistisk hudpleje

Er der behandlinger, behandlere eller andre holistiske produkter du kunne tænke dig at tilføje til min top 3 er du mere end velkommen i kommentarfeltete herunder.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Bali, jeg er klar!