Den overdøvende ro

Fuldmånen med ny indsigt

fuldmånen energi fisken og jomfruenFuldmånen invitere dig til at være sårbar, tage ansvar for dig selv og er med saturn i retrograd ekstra stærk på selvudvikling og vækst..

Endnu en fuldmåne er over os, i dag ca. Kl. 14 falder månen tre grader i fisken og jomfruens tegn. To stjernetegn der kredser meget om balance, detaljer, loyalitet og især vækst. I morgen vender mars tilbage til fremgang i stedet for retrograd, hvorefter Saturn fortsætter i retrograd frem til 6 september.

 

Mon ikke du allerede har bemærket et energiskifte?

 

Den sidste uge, har for mig personligt, føltes meget lettere, lysere og med mere fremgang i stedet for stagnation.  Jeg vil tro de fleste har kunne mærke et skifte, afhængigt af, hvor meget ”udrensning” du har været igennem, samt hvor meget du har turde mærke efter. Specielt efter denne fuldmåne, der slipper løvens meget kraftige, party energi, og endnu mere efter i morgen, vil du helt sikkert kunne mærke en markant lethed i tilværelsen.

 

Der er ingen tvivl om, at de sidste måneders energi, blodmåne og retrograder har været tunge og fyldt med gammel karmisk bagage, der både har sat gang i egoet og fået de fleste i knæ. Endelig er energien og letheden på vej tilbage og denne fuldmåne byder den velkommen med ny og mere rolig energi.

En energi der understøtter dit vækstpotentiale, hvor alt dét du har erfaret og lært de sidste måneder nu ikke blot skal være tanker og ord, men omdannes til handling, dagligdag og praksis.

 

Denne energi er derfor rigtig god til, at stille dig selv spørgsmålet:

Udlever jeg mine egne ord?

Hvor tager jeg ikke selv ansvar i mit egen liv?

 

Måske er du endnu ikke klar med svarene, men bare rolig, du skal nok blive udfordret og få svarene vist. Ligesom under alle andre fuldmåner, året rundt. Er der en helt unik energi der hjælper og understøtter os i blive klogere på os selv, vore mønstre og hvordan vi kan bidrage mest muligt til verdenen. Dette betyder også, at det du har modstand på, ikke vil se eller høre, vil blive gentaget om og om igen, til du er klar. Jo før du bliver skarp på disse, jo nemmere bliver det at være dig <3

 

Vi kæmper alle med vores, hver især så husk du aldrig er alene. Vi kæmper alle sammen, både hver især og kollektivt for det bedre.

Læs også: Fuldmåne og dens betydning for dig

Brug energien, både den gode og mindre gode, på fremgang. På konstruktivt, at skyde dine bidrag (det du er her for) i vejret, sætte i gang. Mærk efter, åben hjertet og tal derfra. Brug energien til at skabe klarhed og visdom i dine handlinger.

 

Det er NU dit bidrag skal ud over rampen, NU du skal sætte i gang og NU du er, mere end nogensinde, klar til at vækste.

 

Har du brug for sparring, klarhed og støtte er du altid velkommen til at bestille en mentor session hos mig. Jeg har tilbud her i august og september på kun 350 kr. Du kan skrive til mig på nellenoell@gmail.com for booking og spørgsmål – Jeg vil glæde mig til at guide dig <3

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den overdøvende ro