Solcremer: Mine anbefalinger

Føler du også, at det er tid til forandring?

tid til forandring dit hjemJeg er jo stor fortaler for, at det spirituelle skal betyde mere end det materialistiske.

Hvis dit indvendige hjem føles som hjem, så kan du være hjemme alle steder i verden. Men de fleste af os er ikke nomader. Vi bor ét sted og er måske meget det ene sted. Og så er det også vigtigt, at det sted føles som hjem.

 

Du kender godt følelsen. Alt skal skiftes ud. Du er træt af at se på de ting, som du har set på i 6 år. Du trænger til forandring. Måske du lige rykker om i stuen eller soveværelset. Maler en væg. Der skal ske noget!

 

Du craver forandring. Og det er du bestemt ikke alene om. Men projektet kan virke uoverskueligt, og hvis du ikke helt føler, at du har oceaner af monitos at kaste efter projektet, så bliver det endnu mere besværligt. Så her er lidt tips, hvis du føler, at det er tid til forandring.

 

Dit hjem, selvom det er materialistisk, betyder noget for dit velbefindende. Du skal omgive dig med ting, som du værdsætter. Som du føler, skaber god energi. Om det så er, ved at have så lidt som muligt og leve meget minimalistisk, eller sparke røv med farver op og ned ad væggene, er helt op til dig.

 

Men i stedet for at kaste dig over alle rum på én gang, så start i et hjørne af dit hjem og arbejd ud fra det. For hvert skridt du tager væk fra hjørnet, gør du så op med dig selv, hvad du holder af, og hvad du kunne tænke dig at ændre. Når du har ’scannet’ hele rummet, laver du en plan. Prøv at undgå, at det er ALT, der skal undgå forandring. Start f.eks. med 5 ting, som du rent faktisk kan ændre inden for relativt kort tid.

Læs eller genlæs: Simple living og KonMari metoden,

Hvis du vil af med din sofa, så prøv evt. at sælge din egen, før du køber en ny. Få en god genbrugscirkel i gang, så du skaber plads (og penge) til det nye samtidig med at få ryddet ud i det gamle. Du kan også købe en stand på et loppemarked og tage alverdens ting med. Sælg ud i krukker, potter, nips, tøj. Hvad du nu vil give nyt liv. Og så sæt de penge til side, så du kan bruge dem på at fornye i dit hjem. Dba.dk og Tradone er dine venner. Du kan sagtens finde et nyt spisebord eller et fedt billede brugt – og så oven i købet spare.

 

Sidst men ikke mindst, skal du huske på, at være tro mod dig selv i din indretning. Hvem siger f.eks. at man SKAL have en sofa? Hvad hvis du hellere vil have en lænestol? Eller hvad ved jeg.

Dit hjem; dine regler.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

  • Mia

    Den der blazer er jeg gået tilbage til tre gange nu og zoomet ind så jeg er nødt til at spørge hvor den er fra? 🙌🏻🔥

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Solcremer: Mine anbefalinger