Spiritualitet for mig

Ambivalent mandag!

mandag-ambivalent-mandagMin start på ugen, denne mandag. Har været præget af rastløshed, musik og hypno-terapi. Ret ambivalent mandag!

 

Morgenen startede i et ihærdigt forsøg på at ændre en meget rastløs energi der ikke ville forsvinde. Selv efter meditation, var jeg stadig tvær, irritabel, rastløs og træt.

Det er generelt super vigtigt for mig at sætte dagen i gang med den helt rigtige følelse i krop og sind. En god, optimistisk og glad energi der giver et flow i løbet af dagen.

Det er måske bare mig, men jeg tror virkelig på at din start-energie er med til at manifestere resten af din dag. Så mine morgener er de vigtigste på dagen! også dem der desværre kan slå mig lidt omkuld! 

Læs også: Mandagsenergi

Efter høj musik, dans i stuen og god morgenmad var, hvad energien mere positiv og jeg kunne komme i gang med min dag. Min eftermiddag skulle heldigvis tilbringes i det bedste selskab med Sahars, der som altid gav mig et skub i den rigtige retning. Det er virkelig aldrig en dårlig ide!
Min eftermiddag (Nu) tilbringer jeg på Yellow Rose, hvor en god frokost og arbejde bliver forenet. Hvilket heller ikke er helt dumt;0)

Har du endnu ikke været på Yellow Rose er det absolut et besøg værd, specielt deres desserter er ret vilde!

En hurtig opsummering af sidste uge:

Jeg døjer generelt med at være enormt træt for tiden, så det tog også ret meget over i sidste uge, desværre. Er startet på mine Mood Formula kosttilskud (igen), så er sikker på der ikke går længe før jeg er på toppen!

Hvilket jeg glæder mig rigtig meget til, har været lav på energi længe nu og ikke haft overskud til at arbejde optimalt – hvilket jeg savner!

Ud over at jeg var træt var jeg heldig at blive inviteret ind og se en farlig kvinde. Filmen alle taler om! Jeg er ærlig talt ikke fan.

Føler filmen var meget lidt nuanceret og det kun er kvinden der bliver udstillet som frygtelig i stedet for samspillet mellem parret.

Har du set den? I så fald hvad syntes du?

Til sidst var jeg fanget i et “fangeskab” hos Timequest, hvor min søster og jeg skulle bryde ud. Det var SÅ sjovt! Kan virkelig kun anbefales!

 

Tips til din uge.


Yo Studios har mandag d. 28 gratis træning og en måneds træning for kun 99 kr. Et ret godt tilbud!

Interessere du dig for sundhed, så skal du selvfølgelig deltage på min konkurrence på instagram

nellenoell vitaviva kosttilskud

Er du til økologisk og naturlig hudpleje har Bloom and bloom udsalg netop nu! De har virkelig det bedste naturlige udvalg indenfor kosmetik og hudpleje i hele københavn!

 

Håber din uge bliver magisk

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Spiritualitet for mig