BUDGET-MANDAG

Beauty på budgetJeg er stadig ikke helt sikker på hvad overskriften til dette og kommende indlæg skal hedde, det kommer forhåbentlig undervejs (kom endelig med forslag)! I dag bliver det budget mandag. 

Planen er at jeg hver anden mandag kommer med budget-venlige dulletips. Det kan være inden for hudpleje, makeup, hjemmespa, behandlinger eller hvad jeg lige finder på, du er også velkommen til at byde ind.

I dag vil jeg anbefale en fantastisk og billig ansigtsbehandling hos Natura Siberica jeg fik forleden! Behandlingen varede i 50 minutter, med afrens, peeling, masker og massage, alt med naturbaserede produkter, til den lille pris af 200 kr. Jeg gentager, 200 kr.!

Det findes vist ikke billigere og massagen ikke bedre! Behandleren (der er kun 1) har en lang baggrund i branchen og ved derfor præcis hvad hun gør, hun skræddersyer den enkelte behandling efter hudtype, dertil mikser, presser og producere selv en stor del af produkterne, så de passer til netop DIN hud. Min hud var strålende og silkeblød bagefter, så der er en klar anbefaling herfra!

Billig ansigtsbehandlingDet eneste minus ved denne behandling, hvis jeg absolut skal nævne et, er at behandlingen finder sted bagerst i deres forretning på Østergade 2A, sammen med salgsprodukterne og er altså ikke i et decideret behandlingsrum, som normalt. Der er dog skærmet af med vask, briks og køleskab til de friske ingredienser ? ligesom på en klinik, så helt SÅ stort et minus er det ikke.

Dulletip: Hvad jeg har hørt, får de vist snart en klinik, hvor man er helt i fred, men mon ikke prisen stiger derefter ? så skynd dig forbi!

Kærligst

Nelle

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

25 TIMER ONLINE, SMYKKER MED ET FORMÅL & EN LILLE REMINDER OM KARMA