SKAL MAN INVESTERE I KÆRLIGHEDEN?

25 TIMER ONLINE, SMYKKER MED ET FORMÅL & EN LILLE REMINDER OM KARMA

En bloggers ugeDet har været en uge primært foran min bærbar, desværre ikke så meget blog relateret. Jeg er nemlig startet i skole!

Det har været en vanvittig start, tre dage om ugen er jeg på skolebænken og resten af ugen online, på det man smart kalder for ?Flex-undervisning,? hvilket betyder at man har undervisning, bøger og afleveringen – online. Det gode ved flex er at det er en meget mere fri måde at gå i skole på, da jeg ikke skal møde op på nogen bestemte tidspunkter og derfor kan arbejde imellem møder og blog. Det negative er at hele processen med at få bøger, materiale og stille spørgsmål er enormt bøvlet, eller det har det i hvert fald været for mig. Jeg har indtil videre brugt tre dage med mail korrespondancer frem og tilbage til skolen, blot for at få mit online materiale og E-bøger til undervisningen. Så kan i selv regne ud at der er rimelig lang vej! Nu er 25 timers skolearbejde afleveret, indtil næste uge hvor det går løs igen! Jeg glæder mig til at se hvordan resten af forløbet bliver, uanset hvad er det kun til januar, så er jeg DONE!

Jewlry for a good causeResten af ugen har jeg lavet mega seje ting!: Som at besøgt Grevinde Cath A. Danneskiold-Samsøe, til et super fint event for Jewelry for a good cause 2016. Hvor forskellige kendte mennesker har designet et unikt smykke, der har til formål at støtte deres individuelle hjertesag. Alt overskuddet går altså direkte til velgørende formål, som hovedpersonerne har valgt. SÅ fint!  Jeg ELSKER smykker, det skal ikke være nogen hemmelighed og når det så oveni går til et godt formål. Kom jeg vist til at bestille et armbånd (se billede) med ordene LUCK ALWAYS. Det fangede hurtigt min opmærksomhed og støtter Røde kors gode arbejde ? Jeg er fan! Du kan læse mere om smykkerne HER

Så har jeg også været sej, syntes jeg selv, at tilmelde mig til Adidas runners race, den 10 september!! Mere om det meget snart 😉

Goodiebox Til sidst, har jeg modtaget denne Goodiebox, med fire LEX ting, der har været en del bøvl med pakkerne på det sidste, kan jeg se på Fb og IG. Jeg forstår godt folk bliver frustrerede, når de ikke modtager den pakke de har betalt, eller får et andet produkt end ønsket. Jeg vil bare lige sige at uanset hvor utilfreds man er nytter det ikke noget at høvle Goodiebox ned på de sociale medier. En dårlig tone gavner absolut INGEN, og giver kun dårlig karme. Nogen gange er man heldig med pakkerne og andre gange uheldig ? sådan er livet. Vi får ikke alle det samme, hvilket Goodiebox også har meldt klart ud. Så meld dig ud, hvis du er utilfreds ? men bevar en ordentlig tone. Vi er alle mennesker med følelser og jeg er sikker på at Team Goodiebox, gør hvad de kan. P.S Jeg er GLAD for min box, har du lyst kan du købe din egen HER.

Kærligst

N

Indlægget kan indholde affiliate links. Jeg skal dog understrege at dette IKKE ændre min anmeldelse af produktet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SKAL MAN INVESTERE I KÆRLIGHEDEN?