En hyldest til kvinder

Beauty på budget, med mit smukkeste makeup køb nogensinde

beauty på budget mit smukkeste makeup køb læbestift med blomst og guld indeni koreansk læbestift nelle noell kailijumei læbestiftKender du den dér følelse i maven, når du køber noget som er ekstra smukt? Følelsen af at du næsten ikke tør tage det i brug, i frygt for at det går i stykker?

Sådan har jeg det med den her læbestift..

For en måneds tid siden så jeg den for første gang på en insta story fra en blogger i New York. Jeg kan huske jeg blev ved at genspille videoen, da jeg slet ikke kunne forstå hvordan læbestiften var blevet til og hvilket filter hun havde brugt til at skabe en blomst i midten?

Derefter gik den store google søgning i gang, uden at vide hvad mærket hed, hvad den helt præcist gjorde eller hvad det var (altså ud over at ligne en læbestift) – en søgning der selvsagt var helt umulig. Så gik der omkring 14 dage og pludselig dukkede den op i mit feed på Instagram!

img_0011

Ret begejstret trykkede jeg STRAKS køb! I går endte den så i min postkasse, akkurat ligeså fin som da jeg først så den! Nu er jeg måske også lidt af en makeup nørd (det skal man nok være efter snart 9 år i beauty branchen), men jeg blev faktisk helt glad i maven, den er uden tvivl den smukkeste læbestift jeg ejer!

Med en rigtig (som i ægte, ægte) blomst i midten og guld flager rundt om – er den intet mindre end perfekt.

Foruden også at være vildt smuk på læberne, faktisk! Fidusen er at den skifter farve afhængig af temperaturen på dine læber, hvilket gør at farven ændre sig i løbet af dagen og også kan variere fra person til person. Farven er meget ”tint agtig”, og derfor ret diskret.

beauty på budget mit smukkeste makeup køb læbestift med blomst og guld indeni koreansk læbestift nelle noell kailijumei læbestift

Plus det, fugter den også en masse og holder vildt godt. Ja sorry, men jeg har indtil videre intet dårligt at sige om den – det er mit smukkeste makeup køb nogensinde!

Jeg købte selvfølgelig min mega overpriced, men har efterfølgende fundet ud af at den HER sælges til under det halve (typisk).

beauty på budget mit smukkeste makeup køb læbestift med blomst og guld indeni koreansk læbestift nelle noell kailijumei læbestift

Dulletip: Det er også ok, bare at eje den, uden rigtigt at bruge den.. Altså det har jeg i hvert fald nok tænkt mig! #nerdalert 😉

Kærligst

N

Indlægget indeholder affiliate links – hvilket hverken har indflydelse på min mening eller anmeldelse af produktet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

En hyldest til kvinder