DEN GODE UGE, med en rejse, en længe ønsket gave og en lille glad familie

BUDGET BEAUTY: GENANVENDELIGT HVERDAGSTIP

zero waste vatrondeller genanvendelige vaskbare nelle noell nelle noel makeup fjerner etsyFor et par uger siden var jeg forbi den søde og meget inspirerende blog: www.carolinaellie.com Der netop havde erhvervet sig disse genanvendelige økologiske vatrondellerCarolinas blog er en af de få blogs jeg selv følger. Hun blogger ikke særlig tit, men når hun gør er det altid super spændende og inden for de områder, jeg udover beauty, også interessere mig for. Hun har især fokus på miljøet og dyrevelfærd, vanvittig vigtige områder! Især med de miljømæssige udfordringer vi globalt set, står overfor. Jeg ved at jeg i qua af mit erhverv, der er fyldt med nye produkter, plastik og forurening, på mange måder kommer under kategorien ”miljø-svin”. Hvorfor jeg også føler et ekstra stort ansvar for at holde mig opdateret inden for branchens miljømæssige påvirkninger og gøre hvad jeg kan for at mindske den negative spiral. zero waste vatrondeller genanvendelige vaskbare nelle noell nelle noel makeup fjerner etsy

Hertil kommer også min interesse for ”Zero Waste”, der som ordet hentyder, handler om at genbruge og begrænse enhver form for overflod og i stedet købe gode, langtidsholdbare løsninger! zero waste vatrondeller genanvendelige vaskbare nelle noell nelle noel makeup fjerner etsy

Hvis vi på nogen måde skal sikre os liv på jord til de næste generationer, dyr og planter. Er et godt sted at starte, ved de små daglige-rutiner.

Hvortil dagens budget-beauty-råd kommer ind i billedet, inspireret af Carolina! Nemlig de her vatrondeller, du kan genanvende fordi de kan vaskes!    zero waste vatrondeller genanvendelige vaskbare nelle noell nelle noel makeup fjerner etsy

10 stk. Koster 56 kr. + porto, linket kan du finde herVatrondeller”.

Jeg har brugt rens og Micellar Water fra Comfort zone, som “statister” på billedet, da brandet udover at være super effektivt også er enormt miljøbevidste. High Five, herfra!

Dulletip: Brug ikke vatrondellerne til at fjerne neglelak, så går de i stykker.

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DEN GODE UGE, med en rejse, en længe ønsket gave og en lille glad familie