DEN GODE UGE, DER STARTEDE LANGT FRA GODT

BUDGET BEAUTY, en læbestift i Bad Standing

nelle noell sammenligning rimmel Mac Denne uges Budget Beauty bliver en del anderledes end foregående, da jeg desværre kommer til at sætte et af mine yndlingsmærker i ”Bad Standing”.Så for en god ordensskyld må jeg hellere starte med at pointere min kærlighed for MAC Cosmetics, som jeg dagligt bruger. Det var i MAC jeg startede min makeup artist karriere, et job der både professionelt og personligt har givet mig enormt meget og uden tvivl kan noget ekstraordinært i forhold til serviceniveauet.

Desværre, må jeg erkende at Mac er ved at blive overhalet indenom af deres konkurrenter. I hvert fald hvis man ser på deres læbestifter, er der efterhånden nogle stykker der gør det lige så godt OG BILLIGERE.

 

Hvilket er baggrund, for dagens indlæg.

læbestifter rimmel loreal budget beauty nelle noell nelle noel

En af de farver jeg vil tro florerer mest i gadebilledet p. t. (blandt almen dødelige) er en nude’ish læbestift med en pink undertone (hvis det overhovedet giver mening). Personligt ser jeg den som et opgør mod den Nude-farvet tendens, der længe har været dominerende. Nu ønsker kvinder lidt mere knald på farven, på en mere naturlig-vis mod egen læbefarve og væk fra nude-version.

læbestifter rimmel loreal budget beauty nelle noell nelle noel

Her kommer Rimmels SALUTE læbestift, ind i billedet. En farve fra deres nyere serie ”The Only 1 Matte Lipstick”, alle med en mat finish. Denne læbestift koster 79,95 kr. (ret billigt). Hvorimod hvis man ser på Mac-versionen, der hedder FAUX til 165 kr. Farverne er tæt på ens, de eneste to forskelle er deres finish, hvor Faux er med Satin finish og Salute med mat, den anden er duften der er ret gennemtrængende fra Rimmel, men dog hurtigt forsvinder igen. Men altså, for næsten 100 kr. sparet er det måske værd at overveje? Det synes jeg i hvert fald.

nelle noell sammenligning rimmel Mac

Øverst er MAC, nederst Rimmel 🙂

læbestifter rimmel loreal budget beauty nelle noell nelle noel

Dulletip: Husk altid en primer under læbestiften, for længere holdbarhed.

Kærligst

N

2 kommentarer

 • Line Lauridsen

  Hejsa
  Hvad hedder farven på den fra rimmel??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hej Line,
   Er ked af hvis jeg ikke har gjort det tydeligt i indlægget, den hedder Salute. Hvis du finder navnet nederst i indlægget kommer du direkte ind på Matas hjemmesiden, hvor den forhandles og du kan se flere informationer 🙂

   God aften, kærligst
   Nelle

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DEN GODE UGE, DER STARTEDE LANGT FRA GODT