Vata typer - ayurveda

Mandag med tre gode tips til dig!

Ystad sparkzGodaften fra sofaen og de sidste solstråler fra dagens fantastiske vejr. Sikke et fint vejr at starte mandagen på, men varme, fuglekvidder og smilende mennesker over alt.

Solen gør virkelig noget magisk ved København – jeg elsker det!

Selvom solen skinner og København trækker i mig for, at blive hjemme. Er jeg, ved siden af dette skriveri, ved at pakke kuffert.

Jeg er nemlig så heldig at smutte til Marokko på onsdag og Amsterdam søndag. Når lige at lande i Københavns lufthavn fra Marokko søndag for, så at rejse videre til Amsterdam til mandag aften. Det er et ret pakket program, som jeg nok skal skrive mere om i ugens løb, men nu skal det først handle om den forgangne uge!

ystad sjalsøbad

Jeg var nemlig, så heldig at blive inviteret til Ystad Saltsjöbad, hvor jeg tilbragte en skøn overnatning og i den forbindelse er ved at lave en lidt anderledes guide til jer, om alt det man skal vide om stedet inden man tager afsted ;0)

matcha latte

Da jeg var hjemme igen, mødtes jeg med den søde Emma Martiny på den nye Matcha bar, et virkelig fint sted, hvis du elsker matcha og veganske samt glutenfrie kager.

dyreforsøg the body shopInden jeg gik på weekend var jeg til The Body Shop event, hvor jeg hørte en masse om de nyeste produkter, samt en rigtig kedelig meddelelse om, at 80% af verdens lande stadig tester kosmetik på dyr. ØV!

Du ved nok allerede godt, at vi her i EU ikke må teste på dyr i kosmetikindustrien (heldigvis), men det sker altså stadig uden om EU. Hvilket The Body Shop arbejder på, at få FN til at forbyde, så de søde dyr ikke bliver mishandlet i fangenskab grundet kosmetikindustrien.

Et ret god sag synes jeg, for der er helt ærligt INGEN verdens grund til at teste på dyr, ingen! Vi har efterhånden så mange andre gode og langt bedre alternativer, at det simpelthen må og skal stoppe. Derfor håber jeg du vil bidrage med din underskrift på dette link: Forever Against Animal Testing. Så vi sammen kan stoppe dyreforsøg i hele verden. Det er gratis og du får ikke alverdens spam i din indbakke, så det er faktisk kun god karma, at gøre det <3

bytte fællesskab

Sidst på ugen, cyklede jeg til Østerbro og så den fineste lille butik. Det viste sig, at være en bæredygtig butik, fyldt med lækre bæredygtige sager og 2N hand tøj. Jeg fandt både en ny asos jakke samt et par levis og meget mere for næsten ingen penge.

Endnu en stor anbefaling herfra, hvis du er på Østerbro, Vesterbro, Odense eller Århus – så tjek: The organic club ud. De er vist mest kendt for deres bytte fællesskab, hvor du for under 200 kr om måneden kan bytte alt det tøj du vil i butikkerne uden, at skulle betale yderligere.

Det er både smart og bæredygtigt – jeg er fan!

Håber du får en skøn uge!

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vata typer - ayurveda