5 ting jeg har lært den sidste uge i medierne

Mandag- hvad byder du mig?

 

mandag workshop ugentlige anbefalingerMandag kan mange ting. Nogen gange er den god, andre gange hård, men uanset hvad er det altid en ny start, en ny energi.

 

Min mandag har indtil videre været en ren luksus mandag, med møder, events, fine nye bryn og genforening med en gammel veninde. Det har været helt perfekt bortset fra at jeg først nu, 19. 50 har fået tid til at arbejde.

Det er jo på mange måder et luksusproblem, men også en lang aften jeg går i møde da jeg skal have indhentet stort set hele sidste uge. Så det er en rigtig mandags – mandag!

Resten af ugen bliver nok meget i samme stil, er stadig syg, så skal kombinere en masse deadlines med tid til at slappe af.

Specielt fordi jeg i weekenden fylder 30! ARGHHHHHH!!!! Det er ret vildt, så er man sådan RIGTIG voksen lige pludselig. Tænker det derfor også ville være ret voksent, at holde lidt fri i weekenden ;0)

Bare for en gangs skyld – det er i hvert fald målet.

Sammen med planlægning af fødselsdag, pynte op til gæster, handle ind, lave mad, en tur til Sverige og få nogenlunde styr på mit nye(gamle) hjem.

Så Let’s Face It, helt fri får jeg nok ikke, men ugen ser alligevel lovende ud og jeg glæder mig stort set til hver dag! Hvad med dig og din uge, hvad er målet med ugen?

Som altid er der lidt inspiration til din uge netop her:


Er du skønhedsnørd skal du selvfølgelig forbi Magasin, hvor Deciem åbner i morgen!

I AM THE LIGHT er en workshop, som jeg uden tøven også vil anbefale dig. Landede den ikke d. 16 December, på min fødselsdag, havde jeg uden tvivl også selv deltaget. Det er en spirituel workshop arrangeret af den skønneste Diane Soa, som jeg varmt kan anbefale. Hun er healer og spirituel vejleder (tror jeg det hedder). Jeg er kommet til hendes behandlinger igennem flere år, hvilket virkelig har hjulpet mig.

Du kan læse lidt om Diane på dette indlæg

Sidst men ikke mindst er udsalget i H&M så småt gået i gang. Det kan være du også skal smutte en tur der forbi. Der er vildt mange, billige, vare ;0)

Uanset hvad du gør håber jeg DIN uge bliver god. Præcis som du ønsker.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

 • Marie-Louise Jønsson

  Hvilken mascara har du på på dette blog indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Jeg ville super gerne svare dig, men jeg kan desværre ikke huske det. Sorry!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

5 ting jeg har lært den sidste uge i medierne