Numerologi og vibrationer

Mandag fra lufthavnen

stress nelle noell hverdag brug for ferie ferie brake positivitet nelle noell nelle noelEn meget sen mandags update herfra. Har desværre ikke haft et roligt øjeblik hele dagen. Faktisk ikke hele ugen – før nu. Hvor jeg sidder i lufthavnen..

Jeg har vist slet ikke fortalt jer, at jeg rejser 14 dage til Bali. Følger du med på instagram ved du det måske, ellers ved du det i hvert fald nu :0)

 

Allerede da jeg besøgte Bali sidste år i januar vidste jeg at jeg skulle tilbage. Da jeg så blev single i oktober (Jeg skrev vist først om det i December herinde) vidste jeg, at det var tid. Bali kaldte.

 

I februar bestilte jeg så biletterne og nu sidder jeg i lufthavnen. Ugen har langt fra været som planlagt, har både fået en mindre hjernerystelse, mistet mine nøgler til lejligheden og ikke fået arbejdet forud som ellers planlagt.

 

På vej ind til lufthavnen blev min mor og jeg endda påkørt i det sneglatte vejr, så man kan sige jeg er ret meget klar til at tage af sted!

 

Og dog.. Har mega flyskræk og en lille følelse af ensomhed er begyndt at komme snigende. Bortset fra det er jeg klar!

Jeg skal se hvad Bali har til mig og håber det er godt <3

Jeg vender tilbage med mere Bali snak så snart jeg er landet. Ha en skøn mandag

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Numerologi og vibrationer