Ny lejlighed, ny makeup og måske et helt nyt liv!

Mine holistiske leveregler

holistiske leveregler, holisme, værdier, nelle noellI er rigtig mange der spørger til, hvordan jeg lever, tænker og agere I min hverdag ud fra min holistiske/alternative og spirituelle overbevisning.

Måske kan man sige at både spiritualitet og ordet “alternativ” går ind under det holistiske – at tænke helhedsorienteret.

For mig er den holistiske tilgang, den eneste ”rigtige” måde at leve på, at man forsøger at se det hele i et større perspektiv, uanset udfordring. Det er i hvert fald den livsstil eller filosofi der giver mest mening i mit liv.

Hvilket også er derfor jeg for det meste forsøger at bruge den holistiske tilgang i alle mine indlæg, uanset om de omhandler tanker, mad eller makeup.

Læs også: Fuldmånens betydning for dig

Min erfaring har lært mig, at et problem, udfordring eller forhindring i livet aldrig er bundet op til en bestemt ting, men altid påvirket af flere. Det kan være følelser, barndom, livsstil eller måden man tænker på.

Jeg forsøger virkelig at øve mig i at tænke i den holistiske bane og være mere bevidst om hvorfor jeg eller andre mennesker gør som de gør.

Her er tre af mine holistiske leveregler:

1. Ingen er som udgangspunkt onde mennesker. Jeg tror simpelthen ikke de findes. Derimod er der, desværre, en del der ikke er særlig bevidste i deres liv og ikke ønsker at tage ansvar for dem selv eller andre. Hvorfor deres overskud eller måde, at være i verden på, kan virke ond eller uforståelig. Her er det vigtigt at tage afstand fra dem eller det, som ikke går i eet med DIN energi.

2. Alle har en grund til at gøre som de gør. Vi har alle vores vej i livet, som vi følger og nogen gange følges din og de andres ikke ad. Det kan fx skyldes opvækst, tankemønstre, udviklingsniveau. Intet er bedre end andet, blot forskelligt. Det kan gøre ondt og nogen gange resultere i et brud. Hvis du kan, så forsøg at forstå, forstå hvor den anden kommer fra, hvad handlingen i virkeligheden bunder i og accepterer, at det er deres valg og deres læring i livet. Det har intet med dig at gøre. Det er der faktisk meget lidt i livet der har, ud over DIT eget liv. Alle gør det bedste de kan, med de forudsætninger de har. Dén tanke er helt sikkert én der har gjort mit liv meget lettere.
3. Det du fodre i dit liv vokser. Altså det du giver mest energi i livet er det der vokser sig størst. Så overvej hvad du bruger din tid, energi og tanker på. Er det bekymringer? Er det nedladende ord til dig selv eller andre? Eller er det taknemmelighed, glæde og kærlighed? Prioriter din tid og hvad du gør med den. Sæt fokus på det du gerne vil have i livet og glem alt det du ikke vil. Så lover jeg dig at du vil mærke en kæmpe forskel:0)

 
Jeg er slet ikke i tvivl om at denne måde at tænke –og leve på er den rigtige for mig. Det gør min verden mere rummelig og giver livet mere mening. Jeg håber den også kan inspirere dig. Jeg vil også meget gerne høre om du har nogle specielle regler, rammer eller overbevisninger du lever efter? Elsker at blive inspireret ☺
Kærligst
N

2 kommentarer

 • Du er så inspirerende Nelle! Elsker din indlæg og din energi når du træder ind i et rum – så sød og mild. Der burde være flere mennesker i verden, som dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Det er den smukkeste kommentar jeg nogensinde har fået. Tak Amalie. Fra hjertet tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ny lejlighed, ny makeup og måske et helt nyt liv!