HYSTERISK KATTEMOR & WEEKEND

GID MINE 28 ÅR HAVDE VÆRET, SOM DET ER NU

terapi moren ny mor forældreforhold forældre med mor i terapi natur forskellige weekend min mor Sidder netop nu, i toget, på vej hjem fra en weekend i Holbæk, hos min mor.Efter vi sammen var til psykolog (hvorfor bekriver jeg lidt mere her “Når det hele ramler“)i lørdags, kørte jeg med hende hjem, for at hjælpe med forskellige praktiske ting hun skulle have ordnet, men ikke selv havde mulighed for –  efter operationen.

Det har været nogle rigtig dejlige dage. Efter vi er begyndt i terapi er det blevet vigtigere for mig at være sammen med hende og lære hende at kende på en ny måde. Det er ret svært at forklare, men efter to år i terapi, ser man anderledes på hinanden, man oplever nye sider af hinanden og kommer tættere på hinanden.

Jeg føler at jeg skal lære min mor at kende forfra, måske bunder det også i, at jeg er blevet ældre?! Jeg værdsætter i hvert fald vores tid, meget mere end før og ville ønske, at jeg kunne få mine 28 år om igen, på den måde vi har det nu.

terapi moren ny mor forældreforhold forældre med mor i terapi natur forskellige weekend min mor

Det kan selvfølgelig aldrig lade sig gøre, jeg håber bare, at jeg kan få så meget som det overhoved er muligt ud af fremtiden. De næste år bliver vilde for hende, og dem glæder jeg mig helt ind i hjertet til, at dele og være en del af.

Jeg er meget stolt af hvor hun er i dag, hvor VI ER og alle de fantastiske ting der venter forude.

terapi moren ny mor forældreforhold forældre med mor i terapi natur forskellige weekend min mor

Som mennesker er vi VILDT forskellige, både på udseende og indeni. Værdierne er nogenlunde de samme, men måden vi udlever dem på, er fuldstændigt forskellige. Vi har brugt ÅR på at finde ud af hvordan vi kunne hygge os i fællesskab, noget som gav mening for os begge og samtidig gav os den kvalitetstid, vi sammen havde behov for.

En af de ting vi har fundet ud af er, at vi begge slapper af i naturen. Det er ret banalt for mange, men for os har det virkelig gjort en forskel, fordi vi nu kan mødes om noget, hvor det er rart og hvor der er plads til begge parter.

Det er et slags frirum, hvor vi er nærværende og for det meste går lange ture, uden egentlig at sige for meget. Vi går bare og det er helt perfekt.

terapi moren ny mor forældreforhold forældre med mor i terapi natur forskellige weekend min mor

Dulletip: Noget af det jeg har lært mest af, er at acceptere at vi alle ikke er ens. Vi tænker ikke ens, agere ikke ens og selvom man selv føler, at man især som familie bør være ens. Er det ikke altid tilfældet. Men heller ikke nødvendigvis en ulempe, det er blot vigtigt at finde ud af og handle ud fra. Så man kan finde et fælles standpunkt.

Kærligst

N

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

HYSTERISK KATTEMOR & WEEKEND