Nærende eller drænende bekendtskaber

Strukturet genbrugsjagt – her er mine tips

 

genbrugsguide genbrugsjagt genbrug 

Så er tiden igen over os! Loppemarkederne pibler frem, og det er bare med at komme ud og gøre sig nogle fund. Jeg har skrevet en masse om loppeshopping før, blandt andet min genbrugsguide, men jeg tænkte, at det var tid til en reminder. Så her kommer lige nogle fif til shopping på hektiske loppemarkeder med mange mennesker.

 

Det kan virke uoverskueligt, og det kan være svært at finde de ting, du leder efter. Derfor handler det om at indsnævre dit udvalg ved at lave en liste hjemmefra.

 

Hvad har du brug for?

Hvad mangler du?

Hvad kunne du godt tænke dig?

 

Altså i prioriteret rækkefølge – gå først efter det, som du egentlig har brug for, dernæst hvad du mangler, men godt kan leve uden, og til sidst de mere sjove køb. Måske en vintage-jakke eller vild nederdel.

 

Det er klart, at du ikke er garanteret gevinst, sådan er det med loppe-shopping, men udvalget kan være overvældende, og så kan man ikke se skoven for bare træer. Det handler om at være skarp på, hvad du er ude efter og så gå målrettet efter det.

 

Man kan også blive fristet til at skovle sammen, hvis priserne er helt i bund, men det hjælper dig ikke at komme hjem med for meget, som du alligevel ikke får brugt. Jo mindre du har i skabet, jo mere vil du få brugt dine forskellige ting, og jo bedre føling vil du have i forhold til, hvad du virkelig har brug for og mangler i din garderobe.

Læs eller genlæs:Genbrugsguide; Indre by

At købe sit tøj på loppemarkeder eller bare som genbrug er godt for miljøet, fordi man undgår at støtte den forurenende tøjindustri, hvilket er mest udtalt ved high-street og fast fashion brands. Derudover har du mulighed for at blive mere bevidst om din stil, fordi du går efter items, som fanger dit øje fremfor items i butikkerne, som er dikteret af trends og moden lige nu.

 

Husk også rigeligt med net og din indre krejler!

Har du andre tips så del dem meget gerne i kommentarfeltet:0)

Kærligst

Nelle

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nærende eller drænende bekendtskaber