Når kærligheden ikke er nok

Mine Maj Favoritter

mine Maj favoritterMine maj favoritter har virkelig ikke været svære at finde.. Alle 5 har gjort stort indtryk og endt som en fast del af hverdagen, lige nu kan jeg slet ikke se hvordan jeg nogensinde har kunnet undvære dem.

Favoritterne indeholder guf til de tørre spidser, natmasken der gør en forskel, makeup penslen der gør makeuppen hurtigere, nem og flawless. Så er der bogen der har ændret mit liv og sidst, men ikke mindst de ansigts masker der slår alt du tidligere har prøvet og redder din hud optil fest, bryllup og efter solbadning.  

I denne måned har jeg valgt at ændre mine favoritter fra at være på skrift – til video.

Et nyt tiltag, jeg håber i kan lide?

Jeg har valgt, at gøre det på denne måde for at gøre det mere personligt og skabe lidt afveksling i emnerne. Min idé er, at de faste månedsfavoritter fremover vil være at finde på min Youtube kanal, i stedet for her på bloggen (så abonner gerne på Youtube-kanalen).

Et tiltag jeg meget gerne vil høre din mening på.?

Jeg er jo stadig ret ny på Youtube hvorfor det føles ret akavet, at sidde alene og tale til et kamera. Men håber med tiden det vil gå lidt mere flydende ;0)

Lad mig endelig høre hvad du tænker, herunder i kommentarfeltet.

 

Rigtig god søndag, vi skrives ved i morgen!

 

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Når kærligheden ikke er nok