Han rejser

Den gode uge fra Berlin

louisiana art den gode ugeSom forudset, gik denne uge SKØNT! Efter storm kommer altid solskin, som man siger ;0)

spon_nelle

Heldigvis var det sandt i mit tilfælde, og mon ikke også det fortsætter ind i denne uge. Nu hvor mandagen starter i Berlin!

Sidste uge var ugen hvor der blev bestilt (nuværende) ferie, badeværelset på Nørrebro (langt om længe) blev færdigt. Ugen hvor der igen begyndte at komme Ro På og ugen hvor alle de gode møder fandt sted. Det var i særdeleshed en GOD UGE!

Jeg håber også at DIN uge bliver ligeså skøn som du ønsker den<3


den gode uge estee lauder event

Ugen startede med et meget fint event på D’ angleterre, hvor Estee Lauder holdt til. Et event med fornem middag, hygge og lancering af deres nye Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix. Ret spændende lancering og hvis den bare er halvt så god som deres Advanced Night Repair så bliver den et HIT!den gode uge estee lauder event

Nilens jord var også på banen med en masse Allergy Certified produkter, som jegkommer til at gå lidt mere i dybden med på IG og her på bloggen de næste par uger. Der blev som altid VIRKELIG lanceret lækkerier, som i godt kan glæde jer til!

louisiana art den gode uge

Foruden arbejde, var der også plads til hyggen. En af de første dates Theis og jeg havde, var på Louisiana, hvorfor det er et sted vi tit besøger. Et fantastisk museum i sig selv, hvor atmosfæren altid er god og for os meget kærlig.

Hvis du endnu ikke har været der eller det er noget tid siden, kan jeg anbefale at tage forbi. Det er virkelig nogle fine udstillinger der er netop nu.

Som resten af København spenderede jeg også tid på Selinevej. En mark fyldt med smukke blomster. Hvis du tager derud, vil du så ikke være sød at gå på stierne i stedet for på blomsterne. Det var ret trist at se hvordan mange blomster der er blevet trådt på og ødelagt undervejs.

På den måde gør de jo ingen gavn <3

selenevej blomstermark i københavn

Til sidst vil jeg blot anbefale dig at deltage i min konkurrence (der slutter i aften) på instagram. Hvor jeg i samarbejde med GHD udlodder følgende tre produkter til en heldig vinder!
Ghd pink blush air hairdryer kr. 1.249
Ghd pink blush paddle brush kr. 259 samt en Split End Therapy kr. 299

Må DU få en skøn uge.

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Han rejser