Vlog og makeuplook fra Guldtuben

Den gode uge fra en yderlighed til en anden

den gode uge, nelle noell, hunkønEn uge med et fint te selskab, en nye øjencreme, mange timer i sengen og følelser der kan beskrives som en hvirvelvind. Mere præcist kunne ugen ikke beskrives ;0)

Er jeg mon den eneste der synes sidste uge var meget kort? Jeg føler alt gik meget hurtigt og energierne farede rundt omkring mig, mine følelser var også et stort turmult fra en yderlighed til en anden og min krop var grundlæggende bare TRÆT.

Jeg tror ikke der var en nat i ugens løb, hvor jeg sov mindre end 10 timer. Er det mon overgangen fra varme til vinter kroppen lige skal finde ud af, ligesom dyrene begynder at gå i hi til vinteren, eller noget større end mig, rent energimæssigt der er på spil?

Hvad oplever du?

den gode uge, maling Midt i tumulten tog jeg malerpensler og papir frem. Det er flere år siden jeg sidst har malet, men det virkede som en god måde at samle energi og fokus. Det blev hverken pænt, præcist eller noget jeg kommer til at gemme, men gav mig en lille timeout midt i det hele. Kan virkelig anbefales.

den gode uge d'angleterre, afternoon teaForuden mit eget virvar var ugen ret skøn, med Afternoon Tea og skønne dufte fra Molton Brown på det fineste D’angleterre. Man må sige der ikke findes en finere og mere gennemført måde at nyde sin te på, end her. Små fine kager kom i fuglebure og teen i det fineste porcelæn. En af de mange glæder ved at være blogger (og arbejde 50+ timer om ugen) må være events som dette.

Læs også: Makeuplook fra Guldtuben

karmameju age defenceForuden skøn te var jeg også til mange andre lækre events, en af dem var Karmameju der lancerede deres nye Age-defence eye cream 01. En øjencreme der føles som en lækker creme fraise med virkestoffer som caffein, probiotika og hyaluronsyre. Jeg har brugt den de sidste par dage og jeg, som ellers ikke tåler særlig mange øjencremer, fungerer super fint med denne.

Om den påbegyndte uge er ikke særlig meget andet at sige end at jeg glæder mig til at se hvad den byder på. Forhåbentlig mindre intens end den foregående;0) 

Rigtig god uge!
Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vlog og makeuplook fra Guldtuben