Kokosyoghurten der er sund for hud og fordøjelse

Han rejser

han rejser, svigt, kærlighed, parforhold, relationerSom du måske allerede ved, har det aldrig rigtig været nemt for mig med de der relationer. Slet ikke de kærlige af slagsen.

Grundet en opvækst med ustabile forældre og et helveds masse svigt, har relationer altid været en kamp for mig. Det med at tro på det bedste i mennesker, på at de vil en (altså mig), at man ikke bliver forladt, at det der bliver sagt passer og at de holder af og elsker en (på den rigtige måde)…

Er noget jeg kæmper med HVER eneste dag.

Når man så møder den mand, der faktisk holder hvad han lover. Vil en 100 % og elsker en til månen og hjem igen, men bare har sin helt egen måde at vise det på og er ens komplette modstykke. Ja, så kommer der sgu lidt komplikationer undervejs.

Komplikationer jeg ikke har tøvet med, at udtrykke her på bloggen. Ikke blot for at dele men også i håb om at andre med samme udfordringer som jeg, får et ærligt indblik i og ser at de ikke er alene om.

Især når det positive ved alle disse udfordringer også er, at man konstant bliver klogere, stærkere og stadig er sammen efter 2 år og (ikke at jeg tæller ;0) ) fire måneder. Så bliver det, for mig at se, en succeshistorie.

At denne fantastiske (og komplicerede, ej at forglemme) mand, har fået mig til at tro på den rene kærlighed og givet mig håbet til, at ville kæmpe for den – er for mig også en vej til at tro på mennesker generelt. Hvilket må siges at være den største kærlighedsgave man kan give et andet menneske, nemlig håbet om det bedre og troen på kærlighed.

Nu er det så også sådan, at selvsamme mand har valgt at rejse. For en periode.

Først en måned og måske senere 6 måneder og mere til. En beslutning 100% hans egen, som han fortalte mig for kort tid siden. Da jeg fik denne besked græd sig. Det triggede min angst for svigt og jeg kunne slet ikke rumme følelsen af, at han rejste uden mig.

Følelserne der måske kan lyde meget irrationelle for den rationelle, men for mig er 100% ægte. Jeg ved godt rationelt, at han ikke går og at det (først og fremmest) kun er for en måned. Men det ændre ikke min følelse lige nu.

Læs også: Min kærlighed

Så samtidig med at jeg gerne vil være den gode støttende kæreste – som han er for mig – gør det ondt. Han rejser grundet arbejde og nye muligheder i udlandet. Helt sikkert det rigtige valg for ham.

Jeg hader at være en lorte kæreste, enormt egoistisk om mine egne følelser. Samtidig bliver jeg også nødt til at tage hånd om mig selv for at blive bedre.
Inden han tager af sted, har vi aftalt at rejse sammen, bare nogle dage. For at være os inden han siger farvel. Vi rejser derfor i morgen – en rejse jeg glæder mig ekstra meget til og håber kan trøste min usikkerhed<3

Har du selv oplevet de følelser jeg taler om eller har en kæreste der rejser meget. Måske et langdistance forhold? Håber jeg du vil dele det med mig. Kunne godt bruge lidt gode historier <3

Rigtig god søndag
Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

4 kommentarer

 • Line

  Min kæreste rejser, lidt ligesom Caroline beskriver ovenfor, væk 14dage og er hjemme 14 dage. Jeg oplever det fuldstændig som Caroline; at det handler om at få det til at fungere på begge måder, for hverdagene er bestemt ikke ens når han er ude og når han er hjemme, for hverken ham eller jeg. Men vi har det godt, klart har vi et anderledes forhold end dem der kan lægge planer sammen hver dag. Men selvom jeg hver dag lige mærker et stik af savn, så er vi meget meget tætte og har aftaler over Skype (stortset) hver aften. Så vi er altid opdateret, og han er den sidste jeg ser og snakker med hver aften! Nu venter vi os en lille til januar, så særligt nu, er det faktisk hårdest for min kæreste at være væk. Vores forhold har aldrig været i fare på trods af hans rejser, det kan sagtens lade sig gøre, bare rolig ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Kære Line, undskyld mit sene svar. Der skete pludseligt en masse, både følelsesmæssigt og med ferie at jeg lige skulle hjem og lande før jeg følte jeg kunne svare ordentligt.

   Først: tak for dit fine svar. Hvor er i bare seje! Det lyder vildt hårdt og meget stærkt med den type forhold. 14 dage sammen og hver for sig. Må jeg spørge om i har valgt at fortsætte sådan efter baby er kommet til verden?

   Tak for den positive historie, det giver mig håb❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste er sømand. Så han sejler 4 uger, og er hjemme 4 uger. Så han er faktisk væk 6 måneder af et år. Og det er mega hårdt nogen gange. Men det har været sådan fra starten, så jeg vidste hvad jeg gik ind til. Men igen, så er det aldrig helt som man regner med. Jeg tror noget af det sværeste for mig er, at det er svært for andre at forstå hvordan vores forhold fungere. For når ens kæreste er så meget væk, så har man ikke det samme slags forhold, som ens veninder har med deres kæreste, som bare har almindelig jobs.Jeg har også været nødt til at finde ud af, både hvordan mit liv er når min kæreste er hjemme og når han er væk.For der er forskel. Men vi får det til at fungere. For mig har det været vigtigt at have planer når han er væk, og så ellers tage en dag, en uge ad gangen. Og huske, at det er okay at savne, og nogle dage ønske at han var hjemme. Man må godt have lidt ondt af sig selv en gang imellem. 🙂 og så findes der heldigvis også internet og smarte ting, der gør man kan snakke sammen. Også når en kæreste sidder ud på et eller andet skib. Og det blev vist lidt rodet, men jeg håber du kan bruge det til noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Kære Caroline,

   Tusind tak for din kommentar. Undskyld mit sene svar, har lige haft brug for at samle mig efter vi kom hjem fra Berlin. Det har været lidt hårdt at sige farvel.

   Jeg har virkelig gjort mig mange tanker efter din besked. Synes først og fremmest du lyder MEGA sej, at kunne rumme en fast måned hver for sig. Så sej tror jeg aldrig jeg bliver🙈

   Må jeg spørge dig om det ikke er vanskeligt, at have et fælles hjem og et “hver for sig”? Om det er svært at finde ind til hinanden igen når i så er sammen? Det er mine to største bekymringer. Man kan jo ikke tage fri fra job eller hverdag hver anden måned. Hvorfor jeg tænker den tætte kontakt måske er svær at genskabe?

   Igen tak for din kommentar. Det letter mit hjerte, at høre der er flere i samme situation som jeg.

   Rigtig god søndag❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Kokosyoghurten der er sund for hud og fordøjelse