EN BLOGGER PÅ DYBT VAND OG ÅRETS VINDER AF GULDKNAPPEN

Den gode uge, med lidt modvind

nellenoell blog livsstil billedbog mit liv hverdag  Endnu en uge er gået og shit den er gået stærkt!Samtidig med dette indlæg brygger jeg også på et andet indlæg, et efterhånden ret stort indlæg, der skal omhandle det sidste år, siden oktober 2015 hvor jeg startede bloggen. Kan næsten ikke forstå hvor tiden er blevet af og hvor meget der er sket i mit liv, på bloggen og i mig, siden 😮 

Alle mine uger går ekstremt hurtigt, forsøger alt hvad jeg kan at holde tungen lige i munden og indhalere alt det gode i et og samme åndedrag. I denne uge har jeg været ekstra opmærksom på at give mig tid til at nyde de gode ting i livet.

Jeg er, ligesom mange andre, ekstremt god til at fokusere på det dårlige eller hele tiden søge noget bedre i stedet for at være tilfreds med Her & NU. Det øver jeg mig stærkt på og glæder mig til at blive bedre til!

Nu til ugen, en uge jeg har glædet mig specielt meget til. Denne uge, bestod nemlig af årets Guldknap, et event jeg har været rigtig spændt på, du kan læse mere HER.

En lancering af nye Exuviance produkter, med fokus på sculpting, opstrammende og beroligende produkter ? dem skriver jeg helt sikkert snart mere om!nellenoell blog livsstil billedbog mit liv hverdag Et aftenevent i kødbyen, med cocktails (igen), fine smykker fra Jane kønig, slik og lancering af nye produkter fra Maybelline. Fokus var især på den nye Master Strobing Stick ? som er for vild! Jeg er selvfølgelig ved at teste det hele og kommer snart med mine favoritter. I mellemtiden er du altid velkommen til at følge med på IG, hvor jeg også anmelder produkter og favoritter  🙂 nellenoell blog livsstil billedbog mit liv hverdag Fredag skulle jeg have været til et møde, et møde jeg havde glædet mig meget til at dele med jer, men det blev i sidste sekund rykket. Så det må desværre vente lidt endnu- men snart får i besked, meget snart!

Fredag aften bød på flere cocktails (det er åbenbart en blogger-ting, hvad skal man gøre 😀  ) på den super seje bar Blume. Hvor en masse skønne blogger-kollegaer mødte op til en omgang fredagsbar arrangeret af den smukke Sneglcille. Det var SÅ hyggeligt og VILDT gode cocktails!nellenoell blog livsstil billedbog mit liv hverdag

Håber du får en skøn søndag

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

EN BLOGGER PÅ DYBT VAND OG ÅRETS VINDER AF GULDKNAPPEN