Mad som misbrug

Den gode uge og en vandretur i sigte

den gode uge med en vandretur i sigte


Jakke: H&M Trøje: Sparks Bukser: Resume Taske: Adax

Sukkerafvænning, afslapning, hovedrengøring, planlægning af vandretur, krystallæsning og hyggen var hvad den forgangene uge stod på.

den gode uge med en vandretur i sigteDe sidste 14 dage har jeg valgt at droppe den raffinerede sukker 100%, for at mærke hvad det gjorde ved kroppen og mit overskud samt trappe gevaldigt ned på kaffen så det kun var en kaffe om ugen. Derfor stod meget af ugen på at savle efter kager i div kage forretninger, håndtere en heftig kaffetrang og hovedpine. Sværere end forventet, må jeg nok tilstå!

den gode uge med en vandretur i sigte

Veganske og glutenfri tacos på Blue Tacos

I lørdags var de 14 dage gået og jeg valgte derfor at gå ALL IN på mad, cocktails og dessert. Et valg jeg ret meget fortrød Søndag, hvor dagen stod på sukker-tømmermænd. Denne uge går jeg nok lidt mere stille til værks! Jeg har endnu ikke turde drikke kaffe siden min sidste kop i torsdags, koffeinen fik mig slået helt omkuld. Du kan læse mere forløbet Her

den gode uge med en vandretur i sigte

Resten af ugen har primært stået på at planlægge vandretur. Alt fra en trangia (kogegrej) til rygsæk har været oppe og vende. Min kammerat og jeg tager af sted på lørdag og er først hjemme igen i slut næste uge, hvis alt går som planlagt.

Ingen af os har nogensinde vandret før, så det bliver ret spændende at se hvordan det kommer til at forløbe. Har du vandretips, er du mere end velkommen til at melde dem på banen, og jeg skal selvfølgelig nok forsøge at holde jer opdateret ;0)

den gode uge med en vandretur i sigteImellem det seriøse har der også været tid til det vigtigste af alt; hyggen! Både med veninder, Theis og en ny bog jeg er gået i gang med: Elemental Energy. En ny bog om krystaller, den er VIRKELIG spændende! Alt fra deres virkning, hvordan de kan bruges og hvorfor kan man læse i denne bog. Sammen med bogen fik jeg også to produkter fra Själ som meget snart rammer bloggen.

den gode uge med en vandretur i sigte

Fået i gave

Det var alt fra mig for denne gang, jeg håber din mandag er startet godt og din uge bliver sublim.

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Mad som misbrug