Find en mascara til netop DIT behov

Aktivt kul som livsstil

kul som detox nelle noellDe fleste kender til, eller har prøvet, suppe detox, juice kuren eller en anden form for detox. Netop nu, er det aktivt kul- detox der er det ”nye” sort.

spon_nelle

Det virker som om at hver gang sæsonenen skifter, om det er fra vinter – sommer – efterår – forår får mange mennesker et stort behov for at detoxe kroppen, for ekstra kilo eller eller blot affaldsstoffer. Afhængig af sæson skifter tendensen også med alt fra suppe, juice, kål og nu det nyeste: aktivt kul – detox. 

Personligt tror jeg ikke meget på slankekure eller detox. Mest på sunde vaner og generel sund livsstil, da det er min erfaring at være det eneste der virker i længden. Så i stedet for at tale mere om detox, vil jeg hellere fortælle dig med hvilke produkter du nemt kan implementere de sunde fordele fra aktivt kul, i din hverdag.

Aktivt kul er på ingen måde nyt, men har eksisteret i flere tusinde år og har været brugt til alt fra tegninger, grill til behandling af forgiftninger.

I dag findes aktivt kul på hylderne i alt fra kosttilskud, vandflasker og beautyprodukter. Da det efter sigende har enormt mange positive egenskaber, og virker enormt detoxende på nærmest:

  • Hvis du tilsætter det i vandet skulle det virke rensende, fjerne kalk og hjælpe på oppustede mave og fordøjelsen. Mange cafeer bruger det også som filter i deres kaffemaskiner for at undgå at de små rør kalker til.
  • I hudpleje skulle det rense og eliminere betændelsestilstande, samt fjerne makeup med et snuptag.
  • Bruger det i tandpasta skulle det virke rensende og fjerner misfarvninger på tænderne.

Med andre ord virker aktivt kul som en magnet der renser alt hvad det kommer i nærheden af. Hvorfor det på mange måder kan være en fordel at implementere i sin hverdag. Jeg bruger selv disse 5, som jeg er ret glad for!

kul som livsstil kulstav origins clear mask

Sephora, Face Konjac purifying sponge med kul ekstrakt.
Jeg elsker Konjac svampe, især hvis huden er lidt tør i overfladen og måske lidt knubret er noget så nemt, som en konjac svamp vejen frem. Bruger den primært om morgenen, for sig selv, til at vaske natmasken af. Man mærker meget hurtigt forskel på huden. Husk at finde den der passer til din hudtype!

Kul stav – købes i helsekostforretninger
Jeg burger en kulstav I det meste af mit drikkevand. Både til træning og herhjemme. Synes klart jeg kan mærke en forskel på min mave og mest af alt smagen af vandet som bliver mere blødt og velsmagende.aktivt kul kulstav origins clear mask

Origins, Clear improvement
En ansigtsmaske baseret på aktivt kul, der virker dybderensende og poresammentrækkende. Virkelig effektiv og derfor ikke en du skal bruge for tit hvis du har tendens til tør hud.

Too Cool For School, Drama Spot Stick – forhandles i Sephora
20 vatpinde med spot treatment, enormt nemme at bruge og handy at have i tasken hvis du begynder at mærke der er en bums på vej.

aktivt kul kulstav origins clear mask
Peter Thomas Roth, Irish Moor Mud Mask
Baseret på aktivt kul og Irsk mudder der renser huden, uden at udtørre og bidrager med nærende mineraler som magnesium og zink. Du kan læse mere om masken i dette indlæg: Sådan optimere du din hudplejerutine

Kærligst

N

Dulletip: Detox er ikke nødvendigvis en dårlig eller god ting, det handler om mængder, hvordan du detoxer og hvor meget. Alt afhænger af balance, med en generel sund livsstil når du langt :0)

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Find en mascara til netop DIT behov