SHARING IS CARING

VEJEN TIL ET FLOT OG SUNDT SMIL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb1 presetEn stor del af det at være flot og se velsoigneret ud, er klart et flot, stort og hvidt smil! 

Smilet mister dog lidt sin værdi, hvis det er præget af kaffetænder, dårlig ånde (og måske et par smøger?)!  Målet om flotte, hvide tænder kan være en kamp nogengange, især når du kigger ned i din sorte varme kaffe og ved at den ikke just’ optimere processen. . 😯 

Medmindre du har lyst til at blege tænderne.. om og… om og… om igen. Hvilket hverken er sundt for tænderne eller holder på den lange bane. Er det ligesom med huden og alt andet i livet, at der ikke findes nogen quick fixes, kun en solid daglig rutine der VIRKER!

Jeg kan umuligt sælge tandbørstning som en “FEST”, I Know! Men det skal gøres og jeg har fundet nogle muligheder der gør det daglige gøremål, lidt sjovere og langt mere effektivt på sigt! For mig er det meget simpelt, jeg fortrækker min emalje frem for kridhvide tænder! Derfor bruger jeg kun ?whitening? produkter når det er HØJEST nødvendigt. I stedet bruger jeg gode produkter der renser (uden at slibe), beskytter og holder min mundhygiejne optimal (så jeg forhåbentlig beholder tænderene i munden, så lang tid som muligt) plus det undgår giftig kemi!

“Gold” fra SPLAT (hvem elsker ikke guld? ) Indeholder grape kerne ekstrakt, Royal jelly og GULD (ja det er ret sejt) og er uden fluor. SPLAT har også en pink mild ?whitening? tandpasta, som er super god, dog med Triclosan.

Min anden tandpasta-favorit er Curaprox “Black Is White” en helt ny og innovativ sort tandpasta rig på aktivt KUL, som absorberer misfarvninger fra specielt te, kaffe, nikotin og rødvin. Tandpastaen indeholder desuden hydroxyapatite, som beskytter emaljen, samt et fysisk blåt filter som gør tænderne optisk hvidere. Smager af lime og uden Triclosan og SLS men + Fluor. Sammen med tandpastaen syntes jeg også lige du skal nuppe deres tandbørste. De fleste tandlæger anbefaler dem da de er uden nylonhår, fremstillet af Curen, som er en blid og fin fiber der ikke laver børste/ slibe skader på tænder og tandkød. Den er SÅ fin, findes i mange farver og er ret æstetisk (hvis man går op i det). Du har måske set den på Instagram?!

Der findes også en anden super god mulighed, det er de fine bambus tandbørster fra Hydrophil.dk. der er 100% nedbrydelig, med øko-blæk, baseret på vegetabilsk olie. Bambus er et ekstremt holdbart materiale, og er en af de bedste planter på jorden til at modstå og forebygge bakterier, hvilket gør tandbørsten hygiejnisk korrekt bakterierne i vores mundhule. Koster det samme som en almindelig tandbørste.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb1 preset

Dulletip:

Har du problemer med tandsten og dårlig ånde, kan du også prøve dig med kokosolie! 1 Spsk. Øko kokosolie i munden i 3 minutter og skyl. Det renser mund, tunge og tænder for bakterier og affaldsstoffer. Husk også at skifte din tandbørste ud, minimum hver 3. Måned!

Kærligst

N

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et/flere produkter, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om emnet blot en lyst om at viderbringe nogle gode tips.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SHARING IS CARING