BEAUTY-GADGETS!

SÅDAN OPTIMERER DU DIN HUDPLEJE

Peterthomasruth ansigtsmaske med kul der renser i dybden uden at udtørre huden flot hud maske mod acneHvorfor du skal optimere din hudplejerutine med en ugentligt ansigtsmaske, hvad de kan hjælpe med og mine tre bedste bud:Ansigtsmasker er til dig der gerne vil gøre noget ekstra godt for din hud. Først og fremmest er det vigtigt at slå fast, at mirakelmasken, der kan give markerede kindben, fejlfri hud, eller fjerne den pizza du lige har spist ikke findes, SORRY TO SAY!

Dog, kan en god maske, hjælpe dig med at mindske urenheder, give mere glød til en trist hud eller mere fugt til den fugtfattige, her er masker altså din ven! De fleste masker skal bruges et par gange om ugen i kombination med en god daglig renserutine (selvfølgelig), er du i tvivl om denne, så kan du læse mere HER og se mere HER.

Nu til 3 af mine yndlingsmasker!

Supermood, Youth Glo babyface maske: Supermood, er et ret nyt brand her i DK, med en holistisk, naturligt og økologisk tilgang. Denne maske kaldes også for cinderellamask, da den giver den kedelig, trætte og tørre hud nyt liv! Man kunne også kalde det lidt for en “wow effekt” for du kan tydeligt mærke forskel bagefter. 

Milk, Rejuvenating masque: En naturbaseret fugtmaske, med frugtekstrakter, vitamin E og grøn te- ekstrakt, der udglatter, eksfolier og fugter huden. Hvis du ikke kender MILK, er det et Australsk naturlig hudplejebrand, kan købes i Bahne 🙂

Peter Thomas Rooth, Irish Moor Mud: En maske baseret på mudder, spækket med næringsstoffer og gode mineraler for huden. Kul, er en af hovedingredienserne, som er værd at nævne, da kul på mange måder er fantastisk for kroppen. Du har måske set at man også kan få kul til vand og i tandpasta Kul virker enormt rensende og hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer herunder urenheder fra huden genialt! Rigtig god maske der renser uden at udtørre som en normal “mud maske” ville gøre. 

Peterthomasruth ansigtsmaske med kul der renser i dybden uden at udtørre huden flot hud maske mod acneHusk altid at bruge den maske der passer til DIN hudtype og KUN der, hvor der er behov for det. Du kan sagtens mikse flere forskellige masker, hvis din hud er kombineret, hvilket de flestes er. 🙂 

Dulletip: Nyd din masketid, med en god kop te og en god bog eller god musik. Det er vigtigt at bruge de små stunder på at hygge om sig selv og nyde at der er tid til selvforkælelse, om end det måske bare er 10 minutter.

Kærligst

N

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

BEAUTY-GADGETS!