Let’s talk about sex!

Den gode (og helt ærlige) uge

den gode uge nelle noell rabeens saloner

Sættet er fra Rabens saloner

I dag har stået på sen morgenmad (alla’ peanutbutter-banan-smoothie-bowl), lidt yoga, morgenmeditation. En stille mandag er derfor godt i gang. Når dagens arbejde er gjort, skal jeg i gang med at pakke til i morgen, hvor der sker noget spændende.

Ugen der gik, har været et godt miks af livet generelt, nogen gange fyldt med alt det gode andre gange alt det dårlige. Sidste uge var en god afspejling af det hele. Hvor mandag morgen startede i Flow til torsdag hvor det hele ramlede.

 

Jeg forsøger at være helt ærlig omkring mine dage og liv, generelt. For at give DIG, et virkelighedsbillede fra det VIRKELIGE liv og ikke et poleret et af slagsen, som jeg tit synes vi ser på de sociale medier.

I håb om at du ikke får det indtryk, at dit liv er helt til rotterne – sammenlignet med andres. Men i stedet ser at ingen lever det perfekte liv, for det findes ikke.  

 

Jeg håber denne stille mandag må blive en god start på en SKØN uge for dig!

den gode uge distortion københavn green people

Når fotografen beder dig om at posere… Til Green Peoples 20 års jubilæum..  Jeg er ikke helt sikker på at, det var dette look hun gik efter. 

den gode uge distortion københavn

Distortion en fest jeg glæder mig til hvert år, men nok må tilstå at jeg nok er blevet for gammel til!den gode uge distortion københavn

Hende her gav den virkelig gas, med sæbebobler, kaninører og dans. Sådan! Måske dette bliver min vej igennem Distortion næste år?!?

den gode uge distortion

Når alle ens søndagsfavoritter er samlet: En god hårbørste (andet dullegrej behøves ikke på en søndag), kage, friske blomster, bær og ristede mandler. Alt andet er overvurderet ;0) 

Fik du forresten læst mit nyeste tiltag fra igår? Let’s Talk about sex! 

Glæder mig til at høre hvad du synes, god mandag :0)

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Let’s talk about sex!