Se min morgen hudpleje rutine

Den gode uge fra parforhold – arbejde

den god euge fra parforhold til arbejde elle style award

Det er ingen hemmelighed at de sidste par uger ikke har været de bedste af slagsen, det har føltes som om ALT har været en kamp. Alt fra parforhold – arbejde. Jeg kan ikke helt gennemskue om der er sket noget i mig, der har gjort det svært eller det blot har været nogle ”hårde energier” at komme igennem.

Det gode er dog at jeg allerede i dag, mandag morgen. Føler mig helt let igen, som om jeg er tilbage i flow – hvilket er præcis dér jeg gerne vil hen!

Hvordan har du det, føler du noget har ændret sig? :0)

Som du måske allerede har bemærket, skete der meget i sidste uge, hvilket også kan have ændret en del.

Ugen startede med Elle style award – iført den skønneste kjole fra Asos og Gulddreng (haha). Dagen startede ellers med alverdens nerver, men endte med lykkeglimt. Jeg følte mig virkelig heldig og folk omkring mig var SUPER søde.

den god euge fra parforhold til arabejde gulddreng elle style awards

den god euge fra parforhold til arabejde gulddreng elle style awards

Og den smukke Oh Land<3den god euge fra parforhold til arbejde elle style award

Så var der fest med Nik og Jay i Royal Arena, som altid, en fest uden lige. De drenge formår virkelig at få folk op af stolene og op med bass armen ;0)

den gode uge fra parforhold til arbejde Nik og jay

Jeg elsker deres koncerter og det humør de altid formår at skabe.

den gode uge søskende

Weekenden stod på familiehygge med hende på min venstre side, hvilket nok kan komme som en overraskelse for en del, da hun jo er rimelig dækket til. Men ja, det er min lillesøster på blot 18 år. Hun valgte i december sidste år at konvertere til Islam. Et valg vi absolut ikke har været enige i og som har påvirket vores relation meget.

Nu hvor der er gået nogle måneder og det hele har fået lov at få tid, er vi så småt begyndt at genskabe en relation og, med små skridt, mødes på ny. I weekenden var vi derfor på en lille sejltur, bare os to. Selvom hun holder sig for hovedet på billedet, skal jeg lige måske lige tilføje at jeg har fået OK på at lægge billedet op.

Søndag stod på Groove, en ny slags dans, som er ret grænseoverskridende men helt fantastisk. Nå ja, så var der også det HER indlæg som ingen kunne komme ind på i går – nu skulle det gerne virke igen.

se min hudpleje rutine morgen rutine

Jeg håber du må få en skøn uge, fyldt med god energi <3

Kærligst

N

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Se min morgen hudpleje rutine