Noglegange skal man bare tude - ud med det

Let’s talk about sex!

lets talk about sexSom de fleste af jer nok har bemærket har jeg sat mig selv i en ret stor udviklingsproces, de sidste par måneder. Udvikling på det professionelle, private og personlige plan.

Selvudvikling er i sig selv, aldrig rigtig en leg, men derimod en kæmpe chance for at blive en bedre version af sig selv. Midt i alt det her udvikling har jeg mødt en del seje sparringspartnere, og nye venner.

En af dem spurgte mig forleden: ”Hvad for et budskab vil du ud med til verden, hvad er det som netop DU kan give andre?”. Et spørgsmål jeg besvarede med det samme, det var heldigvis ligetil. Derefter spurgte hun mig” Hvad bruger du egentlig selv tid på at læse i din fritid?”. Her var svaret også rimelig ligetil, dog til vores begges forundring.

Der er ingen tvivl om at en stor del at min tid går på udvikling, på alle livets måder. Hvilket jeg også forsøger at få med ind i stort set alle indlæg. Dernæst er der makeuppen og generelle livsstilsprodukter (kalder jeg dem) som jeg har brugt snart 8 år på, og stadig er meget essentielt for den jeg er.

Til sidst er der så sex, som faktisk også er et emne jeg nørder en del?!? Nu skal det ikke lyde som om jeg praktisere det konstant eller er besat på nogen måde – sådan er virkeligheden langt fra.

Jeg er blot meget nysgerrig på det psykiske aspekt i det seksuelle. Hvad der får folk til at få en bestemt lyst, tænde på læder eller andet. Og hvad der kan gøre visse lyster tabubelagte. Generelt handler det nok om, at jeg er meget fascineret af menneskets hjerne. Hvordan folk tænker og hvad der driver dem.

Jeg kan umuligt være den eneste der er nysgerrig?

Så for at få en lille flig af denne nysgerrighed med på bloggen, plus et godt grin og forhåbentlig alle blive klogere. Vil der hver måned komme et ”Let’s talt about sex” indlæg, men historier fra det virkelige liv (ikke mit eget), inspiration eller spørgsmål til sex.

Jeg tænker umiddelbart det går meget godt i tråd med min tanke med bloggen nemlig at højne, hjælpe og inspirere hinanden. Nedbryde tabuer og distancen mellem os og i stedet komme tættere på hinanden.

Jeg håber du er enig?

Hvis du har spørgsmål, en god historie eller input så skriv endelig til mig i kommentarfeltet eller på mail: nellenoell@gmail.com Du vil selvfølgelig fremgå anonym her på bloggen, hvis jeg bruger dine ord.

God søndag,

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Noglegange skal man bare tude - ud med det